2017-01-20 03:40

SOCIAL


Noi consultări pe tema legii sănătăţii

 |  16:30
Noi consultări pe tema legii sănătăţii

Ministerul Sănătăţii va demara în perioada următoare o serie de consultări pentru elaborarea noului proiect legislativ privind organizarea şi funcţionarea sistemului sanitar, dar şi pentru revizuirea pachetului de servicii de bază acordat asiguraţilor.

“Având în vedere importanţa socială a acestor reglementări, precum şi interesul manifestat de toate structurile sociale, considerăm necesară implicarea profesioniştilor din sistem, dar şi a reprezentanţilor societăţii civile în stabilirea măsurilor de reorganizare a sistemului în vederea rezolvării principalelor cu care acesta se confruntă, respectiv dezechilibrul financiar şi nivelul nesatisfăcător al calităţii serviciilor medicale”, a declarat dr. Vasile Cepoi, secretar de stat. se vor desfăşura după un program care va fi postat pe pagina de web a Ministerului Sănătăţii, până miercuri, 25 ianuarie.

De asemenea, s-a decis ca pe acelaşi site să fie publicate, transparent, toate propunerile rezultate din dezbateri. Ministerul Sănătăţii va informa periodic cetăţenii, prin mijloacele de informare în masă, asupra derulării procesului de elaborare a legii, mai precizează comunicatul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-28

TAGURI: Ministerul-Sanatatii, Vasile-Cepoi, secretar-de-stat, sistemul-sanitarComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image