2018-12-15 18:14


Informare de ninsori, precipitaţii mixte şi polei, valabilă în toată ţara

 |  12:35
Informare de ninsori, precipitaţii mixte şi polei, valabilă în toată ţara

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă informare de ninsori, precipitaţii mixte şi polei, valabilă în intervalul 6 ianuarie, ora 04.00 – 6 ianuarie, ora 22.00, în toată ţara.

„În intervalul menţionat, temporar vor fi precipitaţii mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar aria acestora va fi în extindere treptată dinspre partea de sud-vest a teritoriului, cuprinzând cea mai mare parte a ţării. Spre sfârşitul nopţii de marţi spre miercuri (5/6 ianuarie), depunerile de polei se vor semnala local în Oltenia, sudul Banatului şi sud-vestul Munteniei, iar în prima parte a zilei de miercuri, 6 ianuarie, poleiul se va forma şi în restul Munteniei (inclusiv zona Municipiului Bucureşti) şi pe arii restrânse în Dobrogea. După-amiaza şi în prima parte a nopţii de miercuri spre joi (6/7 ianuarie) poleiul va fi prezent local şi temporar, mai ales în regiunile din jumătatea de nord a ţării”, precizează ANM.

Meteorologii au mai arătat că începând din cursul nopţii de 6/7 ianuarie (miercuri/joi) vor predomina ninsorile, în special în nord-est şi în zona de munte, iar în sud-est va ploua şi se vor cumula cantităţi de apă mai importante.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-05

TAGURI: nou, informare, ninsoare, precipitatii, mixte, polei, toata, tara
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...