2018-12-17 22:23


Nouă ore fără energie electrică

 |  16:25
Nouă ore fără energie electrică

Enel Distribuţie Muntenia SA anunţă că, urmare a lucrărilor planificate de revizii, reparaţii şi modernizări în reţeaua de distribuţie, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă astăzi în mai multe zone. Între orele 08.00 şi 17.00 se opreşte lumina în următoarele zone: str. Munţilor, str. Costin Neniţescu; perimetrul străzilor Şos. Olteniţei, Ion Iriceanu, Panselelor, Călţunaşi (blocuri şi case); perimetrul străzilor Frumuşani, Măriuca, Şoldanului, Dumitru Samoilă (blocuri şi case).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-10-03

TAGURI: energie, Enel, intrerupere, strazi, curent, distributie, alimentare, lucrari
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANUMESH
29 Iul 2012

cred ca tot isi roade ciobanu unhliige de invidie, ca alti au facut mai multe puncte ca el:)) Da pana la urma, nu de cioban e vorba, ci de Unirea Urziceni, echipa dintr-o comuna (vorba unui coleg de camera), dar care joaca fotbal, care au un obiectiv frumos, care respecta sportul care il practica si asa se vad rezultatele. Si desi, roman fiind, si obsinuit cu mentalitatea ca daca e meciul decisiv, o sa pierdem, tot am o farama de increde in echipa asta ca poate sa obtina un rezultat bun la nemti..
NADINE
31 Iul 2012

Eu vorbasc prea mult şi atcuni ce2nt tac, aşa că e imperios necesar să mă abţin de la alte comentarii. Mai bine ascult... marea din poza ta:)
Random imageUltimele stiri

7 METODE simple de a fenta răceala în sezonul rece Acum 1 ore | (0)
Sfaturi si curiozitati


loading...