Noul împărat al romilor, Iulian al doilea, vrea să facă PACE între romi şi români
2018-08-16 09:18


Noul împărat al romilor, Iulian al doilea, vrea să facă PACE între romi şi români

 |  14:28
Noul împărat al romilor, Iulian al doilea, vrea să facă PACE între romi şi români

Iulian al doilea, noul împărat al romilor de pretutindeni, a declarat că, deşi va avea o misiune aproape imposibilă, și-a propus ca să contribuie la dispariția urii dintre romi și români.

"Vrem să lucrăm pentru ajutarea etniei. Avem nevoie de un ajutor moral. Trebuie într-un fel să ne ajutăm reciproc, pentru că împreună cu românii trăim. Ura dintre romi și români nu are niciun sens. Este foarte greu pentru mine, după 30 de ani să mă întorc din America, dar problemele romilor mă fac să revin în țară ca să pot să conduc mai departe această etnie", a declarat Iulian al doilea.

Iulian al doilea a primit coroana sâmbătă dimineața. Cu coroana pe cap, acesta a participat la funeraliile tatălui său, slujba fiind oficiată de pastorul Dorin Cioabă, autointitulat rege al romilor de pretutindeni.

Iulian I a decedat pe 12 ianuarie, la vârsta de 79 de ani, fiind grav bolnav.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-14
Citeste si:
Cine va fi noul Împărat al romilor

TAGURI: romi romani, pace, iulian imparat





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


HITLER AL DOILEA
14 Ian 2017

SEMNAM PACEA LA AUSCHWITZ
Random image



Ultimele stiri










Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...