2018-12-19 09:36


Noutăţi din spitale: vor primi de la Guvern necesarul pentru două luni

 |  18:12
Noutăţi din spitale: vor primi de la Guvern necesarul pentru două luni

În afară de pacientul decedat luni dimineaţă, celelalte victime internate se află în continuare în aceeaşi stare, gravă sau stabilă. Dar fiecare clipă care trece este un adevărat test de rezistenţă.

Spitalul Floreasca a anunţat, luni la ora 18.00 că cei 14 pacienţi internaţi aici sunt în aceeaşi stare şi sunt monitorizaţi în permanenţă. Câţiva dintre ei au suferit în cursul zilei intervenţii chirurgicale.

Medicul Florentina Ioniţă, de la Spitalul Militar a anunţat că Guvernul a organizat o celulă care coordonează activitatea din spitale şi că executivul va suplimenta fondurile alocate pentru cei critici. Practic, spitalele implicate în tratarea victimelor incendiului vor primi necesarul de medicamente şi echipamente pentru două luni.

La Spitalul Militar, cei 5 pacienţi sunt în aceeaşi stare, au mâinile, faţa şi toracele ars, dar au început deja să fie alimentaţi: fiecare pacient are alocat o asistentă şi o infirmieră pentru a-i îngriji şi hrăni.

De asemenea, Medicul Florentina Ioniţă avertizează că medicii se aşteaptă să fie nevoie de dializă în următoarele zile din cauza metabolizării produselor toxice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-02

TAGURI: spital floreasca, spitalul de arsi, spitalul militar, tragedie, victime
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...