2019-03-24 17:45


UPDATE. Nuntă de COŞMAR la Braşov. MIREASA şi alte 11 persoane au ajuns la SPITAL

 |  10:35
UPDATE. Nuntă de COŞMAR la Braşov. MIREASA şi alte 11 persoane au ajuns la SPITAL

De la bal la spital. Din păcate, zicala s-a potrivit de minune la o nuntă organizată sâmbătă seară la Braşov. 12 persoane au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară și alte 12 persoane au primit îngrijiri medicale chiar la fața locului, după ce au consumat mâncare la o nuntă organizată la un complex turistic din localitatea Șercăița, județul Brașov, scrie Mediafax. Ca sa fie tacâmul complet, iar evenimentul să fie stricat iremediabil, printre cei care au primit îngrijiri medicale s-a aflat și mireasa.

UPDATE 13.1O. Inspectorii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov au prelevat probe din alimentele servite la nunta din Şercăiţa unde 20 de persoane au prezentat simptome de toxiifecţie alimentară şi au ajuns la spital.

Cele 12 persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Făgăraș, cu puţin înainte de miezul nopţii, întrucât aveau simptome de toxiinfecţie alimentară, respectiv greaţă şi vărsături.

"Am intervenit la un Complex Comercial din Șercăița, unde mai multe persoane prezentau simptome de toxiinfectie alimentară. Din datele pe care le avem este vorba de peste 20 de persoane. 12 persoane au fost transportate la spitalul Făgăraș, 10-12 persoane au fost evaluate de personalul medical de la fața locului. Este posibil să mai fie și persoane care au plecat singure către spital. La fața locului sunt trei echipaje SAJ și unul SMURD. Am solicitat autospeciala de transport victime multiple de la ISU Covasna să ne sprijine. Avem informația că participau acolo la un eveniment", a declarat, pentru Mediafax, Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-15

TAGURI: nunta, cosmar, mireasa, spital, toxiinfectie alimentara
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...