2019-02-21 05:59


O altă zi cumplită pe calea ferată: 56 de trenuri anulate

 |  14:16
O altă zi cumplită pe calea ferată: 56 de trenuri anulate

Încă de ieri dimineaţă, trenurile au înregistrat întârzieri foarte mari. Astări, situaţia este şi mai gravă. Trenurile au întârzieri chiar şi de aproape patru ore din cauza ninsorilor, dar şi a gerului cumplit. Şinele de tren sunt îngheţate, astfel că pe anumite porţiuni circulaţia feroviară este mult îngreunată.

56 de trenuri Regio şi Interregio sunt anulate, ca măsură de prevenţie, din cele 1.250 care circulă în fiecare zi, a anunţat, pentru B1 TV, Alina Predescu, purtător de cuvânt al CFR Călători. Aceasta a mai precizat că, deși sunt întârzieri la sosirile trenurilor, circulația e deschisă pe toate magistralele, deci există legături între marile orașe.

Circulația feroviară se desfășoară cu dificultate mai ales pe raza a două regionale feroviare, Galați și Constanța, acolo unde ninge viscolit.

De altfel, pe raza regionalei CFR Galați-Constanța acționează pentru deszăpezire un număr de 760 de angajați și sunt 18 pluguri activate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-07

TAGURI: trenuri, anulate, intarzieri, calea ferata
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SUIERATU
07 Ian 2017

Schimba-i domne pe CHIPER de la CFR SA si pe SZENTES de la CFR CALATORI SA si ai rezolvat treaba cu nebunia asta.Spune-i lu CUC sa termine cu ei mai repede ca stie cum l-au tratat cand era secretar de stat, adica precum ca pe un KKT.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...