2018-12-13 15:13


O echipă complexă cercetează zona în care a fost găsită epava planorului

 |  12:58
O echipă complexă cercetează zona în care a fost găsită epava planorului

Prefectul județului Brașov, Mihai Mohaci, a declarat că mai mulţi reprezentanți ai Centrului de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile (CIAS), procurori, criminaliști şi polițiști se află în zona în care a fost găsită epava planorului dispărut la începutul lunii august. Aceştia încearcă să stabilească cauzele prăbușirii aparatului de zbor.

"Ancheta este coordonată de către procurorul general al Curții de Apel Brașov, Sorin Vasilache. La fața locului s-a deplasat, duminică, o echipă complexă de circa 30 de persoane, care va face cercetările. Părți din cadavrul pilotului găsite în epava planorului vor fi duse la Serviciul de Medicină Legală Brașov pentru autopsie. Tot duminică vor fi ridicate rămășițele planorului, cel mai probabil cu un elicopter, având în vedere greutatea și volumul acestora, dar asta depinde foarte mult de condițiile meteo, deoarece vântul suflă destul de tare în zona montană. Până în acest moment nu s-a stabilit unde vor fi transportate resturile planorului", a precizat prefectul de Braşov, pentru Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Brașov, Ciprian Aldea, zona în care se află epava planorului a fost securizată și păzită în timpul nopții de jandarmi. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-22

TAGURI: echipa, complexa, cerceteaza, zona, gasdeste, epava, planor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...