2017-01-24 19:37


O nouă campanie umanitară a organizației „Salvează o inimă”. Poți contribui la salvarea vieții unei fetiţe de 2 ani cu un simplu SMS

 |  15:53
O nouă campanie umanitară a organizației „Salvează o inimă”. Poți contribui la salvarea vieții unei fetiţe de 2 ani cu un simplu SMS

Anastasia Daniluc a fost diagnosticată cu tumoră rabdoidă de plex brahial, o formă extrem de rară de cancer. Viaţa fetiţei de numai 2 ani atârnă de un fir de aţă. Fiind o formă rară de cancer, nu există posibilitatea de tratament în România, astfel că Anastasia a fost acceptată la Clinica Meyer din Florenţa (Italia).

Costurile şedinţelor de chimioterapie pe o perioadă de 9 luni, atât cât au prezis medicii specialişti că va dura tratamentul, depăşesc cu mult puterile financiare ale părinţilor. „Vă rog din tot sufletul, să ne îndreptăm cu iubire, să ne rugăm ca pe chipul angelic al fetiţei noastre să vedem doar zâmbete, să-i auzim râsul vesel de copil sănătos, iar lacrimile noastre de tristeţe şi disperare să se transforme în lacrimi calde de fericire. Vă rog din tot sufletul să ne sprijiniţi măcar cu un simplu SMS de 2 Euro, la 8832, cu textul Anastasia. Poate pentru unii dintre voi înseamnă doar un suc, însă pentru copilul nostru înseamnă viaţa”, imploră Alina Daniela Daniluc, mama Anastasiei.

În sprijinul Anastasiei s-a angajat Asociaţia „Salvează o inimă”, care a demarat campania umanitară „Ajută-mă să cresc mare”, atât pe website-ul de donaţii online a organizaţiei - www.salveazaoinima.ro, cât şi prin SMS. În doar câteva zilei, câteva mii de români din ţară şi din străinătate s-au mobilizat şi i-au întins o mână de ajutor copilei, strângându-se aproximativ 50% din cei 88.200 de Euro necesari pentru şedinţele care-i pot salva viaţa. Cei care doresc ca Anastasia să trăiască, pot trimite un simplu SMS de 2 Euro, la 8832, cu textul „Anastasia” sau pot dona prin card, Paypal sau contract de sponsorizare, pe website-ul https://salveazaoinima.ro/campaigns/daniliuc-anastasia/. Donaţii pot fi făcute, de asemenea, în conturile bancare ale Asociaţiei „Salvează o inimă”: RO05BTRL00701205W82870XX (cont în Lei), RO28BTRLEURCRT00W8287001 (cont în Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în Dolari).

„Citind povestea micuţei, am plâns de durere. Ne-am unit forţele cu toţii şi tot ceea ne dorim este ca Anastasia să trăiască”, afirmă Gabriela Ceobanu, psihologul Asociaţiei „Salvează o inimă”.

Asociația „Salvează o inimă”, înființată pe data de 17 decembrie 2012, a reușit să salveze, până în prezent, peste 70 de copii cu malformații grave. La campaniile umanitare organizate de Asociație, s-au alăturat peste 50.000 de persoane și companii românești și internaționale, înregistrându-se pe platforma online donații de peste 650.000 de Euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-05-10

GALERIE MEDIATAGURI: campanie umanitara, salveaza o inima, sms, salvare, vietiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image
Media

Trenuri intarziate
Trenuri intarziate 06 Ian 2017 | (0)
Social

Deszăpezire „exemplară” în Capitală