2019-01-17 02:44


O PLOAIE torenţială care a durat doar câteva minute a produs HAOS la Braşov

 |  18:05
O PLOAIE torenţială care a durat doar câteva minute a produs HAOS la Braşov

O ploaie torenţială care a durat doar câteva minute a produs haos la Braşov. Mai multe străzi și subsoluri de blocuri au fost inundate, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru evacuarea apei, scrie Mediafax. Potrivit ISU Brașov, pompierii au intervenit cu motopompele pe străzile Carpaților, Sitaruluişi Pârâului pentru a scoate apa din subsolurile unor blocuri.

"Intervenim și la pasajul de la Hidromecanica, în centrul civic al orașului, unde apa avea în jur de cinci centimetri. Acolo de fiecare dată când plouă mai mult sunt probleme. În total, se intervine în cinci locații din Brașov. Este o stradă principală, unde canalizarea nu a mai făcut față, fiind inundate mai multe subsoluri de bloc. Sunt mai multe echipaje, cu patru motopompe pe teren", a declarat pentru Mediafax Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov. Până duminică, la ora 23.00, județul Brașov se află sub avertizare cod galben, fiind anunțate cantități de apă însemnate, descărcări electrice, vijelii și căderi de grindină.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-02

TAGURI: ploaie, brasov, inundatii, haos
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
03 Iun 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri

loading...