O porțiune de carosabil s-a surpat pe șos. Ștefan cel Mare din Capitală
2018-08-14 16:54


O porțiune de carosabil s-a surpat pe șos. Ștefan cel Mare din Capitală

 |  14:28
O porțiune de carosabil s-a surpat pe șos. Ștefan cel Mare din Capitală

O porțiune de carosabil s-a surpat pe șos. Ștefan cel Mare din Capitală, intersecția cu Calea Floreasca. În urma incidentului, traficul se desfășoară îngreunat, dirijat de polițiști.

Potrivit Biroului de presă al Brigăzii Rutiere, zona a fost încercuită preventiv, pentru ca surparea să nu se extindă din cauza greutății autoturismelor.

"Se recomandă evitarea zonei și continuarea deplasării pe rute ocolitoare până la remedierea situației", au precizat polițiștii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-05

TAGURI: portiune, carosabil, surpeaza, sosea, stefan, cel, mare, capitala

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
05 Iul 2016

Congo, Guineea, ZAIR, etc sunt tari civilizate mult fata de Ro desi ele sunt in randul tarilor subdezvoltate. Ro TARA de KKT.
CROCODILUL FLAMAND
05 Iul 2016

AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA....IN GAURA NEAGRA NUMITA CIORDISTAN-TZAPTZARAPISTAN-MINISTERUL CIORDELILOR....DRUMURILE FACUTE DIN PLASTILINA...CU BANI MAI MULTI CA LA TOKIO...TRAILES BAHTALO...STUPID PEOPLE
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...