2018-12-14 05:19


O sesizare privind doctoratul Laurei Codruţa Kovesi, înregistrată la CNATDCU

 |  13:56
O sesizare privind doctoratul Laurei Codruţa Kovesi, înregistrată la CNATDCU

Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) a înregistrat, vineri, o sesizare privind acuzaţiile de plagiat care vizează doctoratul Laurei Codruța Kovesi.

Vineri, 7 octombrie, s-a înregistrat o notificare privind teza de doctorat a peocurorului-şef al DNA, al cărui expeditor nu este precizat în transcriptul documentului publicat pe site-ul CNATDCU.

Legea prevede că CNATDCU trebuie să se pronunţe în termen de 45 de zile cu privire la sesizările primite cu privire la suspiciunile de plagiat.

Ministrul Educației, Mircea Dumitru, a declarat, marți, că în cazul în care se va dovedi că teza de doctorat a Laurei Codruța Kovesi este un plagiat "se vor lua exact aceleași decizii aplicate în cazuri similare, potrivit legii".

"Potrivit legii, va trebui să aplicăm exact aceeași procedură și se vor lua exact aceleași decizii care au fost luate în cazuri similare până acum", a precizat Mircea Dumitru, întrebat dacă îi se va retrage titlul de doctor Laurei Codruța Kovesi în cazul în care va fi dovedit plagiatul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-08

TAGURI: sesizare, doctorat, laura codruta kovesi, inregistreaza, cnatdcu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ELENA DIN TROIA
08 Oct 2016

M-AM SATURAT DE OAMENI DIN CONDUCERE . PENTRU O MONA-LISA ( ELENA DIN TROIA ) SI MATA - HARI DE PLESCOI , CU BICA SI CRINUTA LUI OLTEAN BANDITU , A-TI DISTRUS SI FURAT TOATA TARA . ALO SECURITATEA SPUNE ADEVARUL SI APARA ONOAREA PIERDUTA SI DISTRUSA . DACA MAI ESTE VALABIL JURAMINTUL DE CREDINTA DAT PENTRU TARA SI POPOR . SAU SA PISAT FEMEILE LUI CHIORU MAFIOTUL PE VOI . MA URMARITI PE MINE , DAR CEI 60 000 ( SAIZECI MII ) DE PROFESORI DOCTORI NU STITI CUM AU APARUTI PESTE NOAPTE . . SINTEM TARA CU CEI MAI MULTI DOCTORI PE CAP DE LOCUITOR .
ANONIM
08 Oct 2016

SUNT AMBASADORI CARE AU DOCTORATE SI NU AU CITIT LUCRARILE...ESTE BINE SA VEDEM PE TOTI CEI CUDOCTORATE DACA LE-AU OBTINUT CU DREPTATE...SUNTEM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL ...A FOST O MODA SA AI DOCTORAT...SI L-AI LUAT ...CHIAR SI DACA NU AI CITIT LUCRAREA....
BRAVO MAFIOTILOR FANARIOTI
08 Oct 2016

AU DISPARUT IN TACERE SI MUSAMALIZARE , PESTE 100 MILIARDE EURO , DIN RESURSELE SI BUGETUL TARI . UNDE SINT ASCUNSI , BANI SI CONTURI , CU MUSAMALIZAREA SERVICIILOR , SECURITATI , OAMENILOR DIN JUSTITIE SI MAFIOTUL SEF ISARESCU . IAR EI AMINA ZECI DE ANI RECUPERAREA , NICIODATA . SA PLATEASCA EI SI APLICAREA RASPUNDEREA MINISTERIALA , MATERIALA .TOATA LUMEA DA DIN COATE SI NU STIU NIMIC DE FURTURI ORGANIZATE , COMPLICITATE . PAGUBA CEL PUTI 100 MILIARDE EURO SI DISTRUGEREA ECONOMIEI TARI , VIITORUL EI .
ANONIM
10 Oct 2016

Considerati ca de fapt unele atacuri indreptate asupra persoanelor aflate la conducerea DNA, in unele cazuri, ar putea fi de fapt atacuri ce vizeaza activitatea institutiei ?
ADEVARUL
10 Oct 2016

SA II DEA UN STILOU SI 400 FOI HIRTIE SI SA SCRIE LUCRAREA DIN NOU . CITE COLOCVI , REFERATE , PRELEGERI A TINUT , PENTRU SUSTINEREA LUCRARI ? CINE A FOST LA ELE SI CE SA SCRIS IN PRESA ? LA CE BIBLIOTECI A FOST SI CE LUCRARI A CITIT ? SINT LUCRARILE CITITE IN REGISTRU DE BIBLIOTECA ?
Random imageUltimele stiri


loading...