2019-01-22 19:49


O STRADĂ din Craiova va purta numele lui Ilie Balaci

 |  00:00
O STRADĂ din Craiova va purta numele lui Ilie Balaci

O stradă din Craiova va purta numele lui Ilie Balaci, anunţă primăria din municipiu. Totodată, anual va fi organizată o gală care îi va purta numele şi în care vor fi premiaţi cei mai buni juniori din fotbal.

În memoria marelui fotbalist Ilie Balaci şi în semn de respect faţă de tot ceea ce a însemnat sportivul pentru fotbal şi Craiova, o stradă importantă din municipiul va fi redenumită cu numele său, a anunţat primăria municipiului.

"Ilie Balaci a fost un adevărat ambasador al Craiovei, iar Primăria Craiova îi va cinsti memoria astfel încât marele jucător să rămână pentru totdeauna aproape de sufletele noastre. Executivul Primăriei va propune Consiliului Local, în perioada imediat următoare, instituirea unei gale anuale pentru premierea celor mai buni juniori de fotbal, aşa cum şi-a dorit, de-altfel, şi marele jucător. Prima ediţie a acestei gale va fi la sfârşitul acestui an şi îi va purta numele. De asemenea, la o viitoare şedinţă a Consiliului Local, vom propune ca o stradă importantă din municipiul Craiova să primească numele Ilie Balaci", a transmis primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu.

În 2002, Ilie Balaci a devenit cetăţean de onoare al municipiului Craiova.

Fostul internaţional va fi înmormântat cu onoruri militare asigurate de Garnizoana Craiova din cadrul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-23

TAGURI: strada, craiova, ilie balaci
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...