2018-09-24 19:07


O tânără din Pitești, diagnosticată cu CANCER chiar în ziua în care a născut. SOLUȚIA MEDICILOR

 |  16:01
O tânără din Pitești, diagnosticată cu CANCER chiar în ziua în care a născut. SOLUȚIA MEDICILOR

Cristina Manea, o tanara de 23 de ani din Pitesti a primit, in aceeasi zi, 25 iulie, cea mai frumoasa veste din viata ei, dar si cea mai urata: a nascut un copil sanatos, insa durerile de cap resimtite imediat ce s-a trezit din anestezie aveau sa avertizeze un cancer in stare avansata, cu metastaze la plămâni şi la cap. Disperat, soţul femeii încearcă să strângă cei 70 de mii de euro care-i dau tinerei posibilitatea să urmeze un tratament cu 50% şanse de reuşită. Sâmbătă, la Piteşti va fi organizată o acţiune umanitară pentru tânăra mămică.

La câteva zile dupa ce a nascut, tânăra mămică a ajuns la Istitutul Oncologic Fundeni. Au urmat câteva şedinţe de radioterapie şi o biopsie care a confirmat confirmat cancerul în fază avansată suspicionat la Piteşti. „Sarcom alveolar de părţi moi, adică un cancer destul de rar! La Spitalul Monza din Bucureşti, de la Anatomie Patologică mi s-a spus că n-au mai avut un caz similar decât acum 10 ani”, spune soţul tinerei, potrivit adevarul.ro.

Adrian Manea e disperat. Singura speranţă pentru soţia sa este un tratament complicat şi costisitor, ale cărui şanse de reuşită sunt de 50%.

„N-o să las această boală cruntă să ne despartă. Şi eu şi fetiţa noastră avem nevoie de Cristina. O să fac tot ce-mi stă în putinţă ca să rămânem împreună”, mai spune bărbatul.

Tratamentul care ar putea-o salva pe Cristina costă 70.000 de euro, bani de care familia nu dispune în acest moment, mai ales că de la aflarea veştii, soţul nu mai poate lucra, pentru că trebuie să-şi împartă timpul între micuţă şi soţie.

Pentru cei care vor să întintindă o mână de ajutor acestei familii au fost deschise două conturi:

CONT LEI: RO80RZBR0000060018026985 deschis la Raiffeisen Bank Piteşti/ titular: Manea Mariana

CONT EURO: RO79RZBR00


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-20

TAGURI: cristina manea, pitesti, cancer
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
21 Oct 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/45826153.https://petitieonline.net/petitie/09726156.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de modernizare grabnic!Capitala are nevoie de magistrala 7 până în 2020!
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...