2017-01-16 15:01

SOCIAL


O nouă ediţie a concursului de creaţie "Mihai Eminescu"

 |  14:33
O nouă ediţie a concursului de creaţie "Mihai Eminescu"

Cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Creaţie "Mihai Eminescu" organizat de Primăria Sectorului 2 se lansează din 15 ianuarie a.c., la Centrul Cultural al sectorului 2, odată cu sărbătorirea a 162 de ani de la naşterea poetului nepereche.

Evenimentul, devenit o tradiţie, îşi propune descoperirea şi sprijinirea creatorilor literari din România şi din diaspora, care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor sau ai altor uniuni de creaţie şi care nu au avut volume individuale publicate.

Festivalul-concurs va avea în desfăşurarea sa următoarele etape:

* între 15 ianuarie şi 15 mai 2012 primirea lucrărilor, (secţiuni de concurs: poezie, proză scurtă, eseu, teatru, critică literară),

* între 16 mai şi 5 iunie - jurizarea şi stabilirea câştigătorilor,

* 15 iunie 2012 - festivitatea de premiere.

La concurs se înscriu în fiecare an iubitori de literatură de toate vârstele, de la elevi de gimnaziu până la pensionari, demonstrând că bucuria scrierii şi plăcerea lecturii pot supravieţui chiar şi în epoca internetului.

Condiţiile de participare şi regulamentul concursului se găsesc pe site-ul

www.ps2.ro <> . Persoanele interesate să participe la acest concurs pot trimite creaţiile la adresa: Centrul Cultural "Mihai Eminescu", din parcul Naţional, str. arh. Hârjeu nr. 61.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-10

TAGURI: concurs, creatie, editie, Mihai-Eminescu, centru- cultural, primarieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image