2018-12-13 19:55


O treime din români preferă angajatorii străini

 |  13:13
O treime din români preferă angajatorii străini

BestJobs a chestionat recent 3040 de utilizatori pentru a afla dacă sunt mulţumiţi de domeniul în care profesează momentan şi dacă originea unui angajator este importantă pentru ei.

La întrebarea "Preferi companiile autohtone sau străine?", 54% au spus că nu sunt interesaţi de ţara din care este angajatorul, 33% preferă companiile străine, în timp ce doar 13% preferă companiile autohtone.

Din cel de-al doilea sondaj, "În prezent jobul tău e în domeniul în care vrei să îţi construieşti o carieră?", reiese că 24% sunt mulţumiţi de job şi domeniul de activitate,

21% sunt de asemenea mulţumiţi de jobul din prezent, dar e posibil ca în viitor să încerce şi un alt domeniu, 38% îşi doresc să încerce în prezent o schimbare de carieră. Doar 17% nu sunt interesaţi în a face o carieră, ci îşi doresc un job pentru a se putea susţine financiar.

Aceste sondaje au fost efectuate la nivel naţional pe pagina de candidaţi BestJobs şi măsoară opinia utilizatorilor într-o varietate de subiecte legate de locul de muncă, economie şi carieră.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-06-27
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...