2017-01-23 23:00


Oktoberfest de România

 |  17:36
Oktoberfest de România

Cel mai mare festival de bere din lume, Oktoberfest din Munchen, are un frate mai mic în România, Deutsches Bierfest, ce se va desfăşura la Bucureşti, în spatele staţiei de metrou Grozăveşti, în perioada 30 septembrie-9 octombrie, intrarea fiind gratuită.

Sortimente de bere celebre în toată lumea vor fi la discreţie pentru iubitori, timp de zece zile, între orele 17.00 şi 2.00. Nu se va face rabat de la mâncarea tradiţională românească şi nemţească, jocuri de lumini şi lasere, tombole, totul acompaniat de muzica celor mai în vogă trupe de muzică autohtonă, precum Taxi, Timpuri Noi, Compact, Spitalul de Urgenţă, Bere Gratis şi Hara.

Pentru ca asemănarea cu celebrul festival Oktoberfest să nu fie doar una cu numele, organizatorii vor amenaja un cort uriaş cu o capacitate de peste 2.000 de persoane, asemănător cu cel de la celebrul festival nemţesc.

Fiecare seară a festivalului va avea propria tematică, punctul culminant fiind pe 3 octombrie, când se va organiza o seară specială cu prilejul celebrării Zilei Naţionale a Germaniei.

Festivalul va deveni o tradiţie în România, urmând să fie organizat în aceeaşi perioadă şi în acelaşi loc şi în anii ce urmează. Mai mult decât atât, Deutsches Bierfest promite să pună Bucureştiul pe harta festivalurilor de bere europene.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-11-06Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image
Media

Trenuri intarziate
Trenuri intarziate 06 Ian 2017 | (0)
Social

Deszăpezire „exemplară” în Capitală