2018-07-18 06:07


Olimpicii chimişti pleacă la Washington

 |  13:25
Olimpicii chimişti pleacă la Washington

Elevii olimpici la chimie au început pregătirea pentru participarea la Olimpiada Internaţională de Chimie, care se va desfăşura în Statele Unite, la Washington, în perioada 21 - 30 iulie 2012.

Echipa de anul acesta este formată din Vlad Băcăuanu (clasa a XII-a la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti), Silvian Baltac (clasa a XII-a la Liceul Teoretic “Nicolae Basarab” din Olteniţa), Alexandru Paraschiv (clasa a XII-a la Colegiul Naţional “Sfântul Sava” din Bucureşti) şi Andreea Filip (clasa a X-a la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti). În timp ce primii doi elevi sunt familiarizaţi deja cu acest program, ei participând şi anul trecut la Olimpiada care a avut loc la Ankara unde au obţinut medalii de argint şi bronz, pentru ceilalţi doi experienţa la acest nivel va fi una în premieră. Lotul de elevi va fi însoţit şi la ediţia de anul acesta a Olimpiadei de către prof. dr. Marius Andruh, de la Universitatea din Bucureşti şi de prof. Daniela Bogdan, inspector general în cadrul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-02-19

TAGURI: olimpici, chimie, olimpiada, Washington, elevi, profesori, liceu, colegiu

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.