2017-01-20 03:52

SOCIAL


Operaţiunea “Palmierul” pentru Funeriu

 |  18:42
Operaţiunea “Palmierul” pentru Funeriu

Palmieri închiriaţi şi copii chemaţi din vacanţă pentru a oferi flori, astfel a fost primit ministrul educaţiei, Daniel Funeriu, la vizita sa în judeţul Dâmboviţa.

Ministrul educaţiei, Daniel Funeriu, şi-a făcut „încălzirea” pentru deschiderea anului şcolar inaugurând noul sediu al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Dâmboviţa. Ca în vremurile „de aur”, ministrul a fost primit cu mare fast de mai-marii ISJ şi de alte oficialităţi locale. Pentru festivitatea de inaugurare au fost aduşi palmieri în ghiveci, care „să dea bine” pe lângă noua clădire. La doar o oră după plecarea ministrului, palmierii au fost urcaţi într-o maşină şi transportaţi de unde fuseseră aduşi.

Înainte de acest moment „grandios”, ministrul Funeriu a efectuat o vizită la Şcoala nr. 2 din Titu, unitatea fiind reabilitată decurând. Şi aici vizita demnitarului a fost tratată ca o adevărată sărbătoare. Unii dascăli au chemat elevii la şcoală, cu toate că era încă vacanţă, special pentru a oferi flori ministrului.

Vizitele lui Funeriu în judeţul Dâmboviţa au devenit deja o obişnuinţă. În urmă cu doi ani, ministrul a participat la închiderea anului şcolar, la Colegiul „Ienăchiţă Văcărescu” Târgovişte. Anul trecut, la aceeaşi unitate şcolară a fost prezentă colega sa de partid, Elena Udrea, care a tăiat panglica la inaugurarea unei săli de sport, care nici până în prezent nu este funcţională. Şi la vizita Elenei Udrea autorităţile dâmboviţene au acţionat în grabă pentru a decora curtea liceului cu pomişori în ghivece. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-28

Mai multe imagini:
Operaţiunea “Palmierul” pentru Funeriu
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image