2018-07-16 06:17


Operatorii de salubritate, acuzaţi din nou de FIREA că nu şi-au făcut treaba cu deszăpezirea

 |  16:34
Operatorii de salubritate, acuzaţi din nou de FIREA că nu şi-au făcut treaba cu deszăpezirea

Operatorii de salubritate din Capitală nu scapă de gura primarului Gabriela Firea. Edilul le-a cerut operatorilor, în cadrul comandamentului de iarnă, să intervină mai bine pentru deszăpezirea străzilor secundare, care, spune Firea, au fost curăţate doar în proporţie de 50 la sută.

"Dimineaţă (miercuri, n.r.) am avut o şedinţă operativă, am luat legătura cu toţi factorii responsabili şi lucrurile păreau, cel puţin din declaraţii, că merg foarte bine. În teren, nu era chiar aşa. (...) Avem cazuri punctuale unde nu s-a intervenit sau nu s-a intervenit aşa cum s-a declarat", a afirmat primarul Capitalei.

Firea a dat exemplu drumul dintre cartierul Drumul Taberei şi zona centrală, unde s-a circulat dificil. Totodată, pe Strada Panait Cerna şi în zona Militari Residence nu ar fi fost folosit suficient material antiderapant, iar pe Şoseaua Petricani, Bulevardul Timişoara şi pe podul Basarab, deszăpezirea nu a fost făcută bine, circulaţia fiind îngreunată. O altă problemă a fost semnalată şi în cazul străduţelor lăturalnice din zona Guvernului, a menţionat Firea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-08

TAGURI: gabriela firea, operatori de salubritate, deszapezire

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.