2018-06-24 17:28


Oportunităţi pentru tineri: burse de 4.500 de euro

 |  15:54
Oportunităţi pentru tineri: burse de 4.500 de euro

Institutul Cultural Român oferă două burse "Constantin Brâncuşi" şi două burse "George Enescu", în valoare totală de 18.180 de euro. Candidaturile sunt aşteptate până pe 11 decembrie.

Bursele "Constantin Brâncuşi" se desfăşoară în perioada mai - iulie şi noiembrie - ianuarie, iar bursele "George Enescu", în perioada februarie - aprilie şi august - octombrie.

Valoarea unei burse este de 4.545 de euro, pentru cele trei luni, iar selecţia este făcută de o comisie independentă de specialişti, în baza unui dosar de candidatură, trimis spre validare şi comisiei de admitere de la Cité Internationale des Arts.

Domeniile pentru care se organizează evaluarea şi selecţia sunt muzică şi muzicologie, pentru bursele "George Enescu", şi arte plastice şi vizuale, pentru stagiile "Constantin Brâncuşi".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-17

TAGURI: tineri, burse, institutul cultural roman, constantin brancusi, george enescu

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.