2019-01-17 00:34


Oprescu dă vina pe şefii RATB pentru „manevrele” cu apa: „Răspunderea este a conducerii Regiei”

 |  16:59
Oprescu dă vina pe şefii RATB pentru „manevrele” cu apa: „Răspunderea este a conducerii Regiei”

După ce PUTEREA a arătat că Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a plătit peste 221.000 de lei pentru achiziţionarea de apă minerală fără ca aceasta să ajungă la angajaţi, primarul general Sorin Oprescu spune că întreaga răspundere pentru această situaţie revine conducerii Regiei.

„Ei au un Consiliu de Administraţie, dacă acesta este slab se ajunge la astfel de situaţii. Nu vor putea niciodată să îmi arunce mie aceste responsabilităţi deoarece sunt lucruri de care ei trebuie să răspundă. Sunt obligaţii prevăzute în Contractul Colectiv de Muncă pe care conducerea Regiei trebuie să le respecte”, a  declarat Oprescu. Acesta a mai menţionat că, în continuare, se va opune oricărei suplimentări a bugetului RATB. „Nu este adevărat ce spun cei de la Regie, că nu au bani pentru salarii. Sunt bani pentru salarii până la sfârşitul anului”, a mai precizat primarul general. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-29
Citeste si:
Manevre la RATB. Peste 200.000 de lei pentru apă, dar şoferii mor de sete
Sindicaliştii din RATB şi Metrorex ameninţă cu grevă generală

TAGURI: sorin, oprescu, apa, soferi, RATB, angajati, manevre
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


TUDOR POPESCU
29 Iul 2013

CITAM DIN LEGEA ADMINISTRATIE LOCALE ( 215) ART. 61 (1) Primarul îndeplineşte o funcţie de autoritate publica. (3) Pentru punerea în aplicare a activitãţilor date în competenta sa prin actele normative prevãzute la alin. (2), primarul beneficiazã de un aparat de specialitate, pe care îl conduce. (5) Primarul conduce serviciile publice locale. ART. 63 (1) Primarul îndeplineşte urmãtoarele categorii principale de atribuţii: d) atribuţii privind serviciile publice asigurate cetãţenilor;
Random image



Ultimele stiri





loading...