2017-01-23 00:36


Oprescu dă 1,3 milioane euro pentru crematoriul Vitan Bârzeşti

 |  17:44
Oprescu dă 1,3 milioane euro pentru crematoriul Vitan Bârzeşti

Consiliul General al Muncipiului Bucureşti, a aprobat alocarea sumei de 1,3 milioane euro, fără TVA, pentru a înlocui unul dintre cuptoarele de încinerare ale crematoriului uman Vitan Bârzeşti. Edilul general a explicat că acţiunea este una necesară, întrucât "cuptoarele nu mai fac faţă".

"Municipiul Bucureşti reprezintă cea mai mare aglomerare urbană din ţară. Problemele legate de rezolvarea locuinţelor necesare, a transporturilor, a apei, a canalizării, a încălzirii reprezinta situaţii complexe, care reclamă soluţii adecvate. În acelaşi context, se înscrie şi asigurarea locurilor necesare pentru înmormântări (în cimitire sau crematorii). Nedemararea la timp a lucrărilor aferente crematoriului poate genera o situaţie de criză în viitorul apropiat", se arată în motivarea ce stă la baza demarării investiţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-04-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

RAZVAN
29 Noi 2011

Asta da investitie !!! BINE TU OPRESCULE , NU VREI EUTANASIEREA MAIDANEZILOR DAR CUPTOARELE DE OAMENI NU MAI FAC FATA !!!!!!!!!!!
LAUR
29 Noi 2011

Asta da investiţie pe timp de criză! Bravo Oprescu! Nu vrei eutanasierea maidanezilor, dar cuptoarele de oameni nu mai fac faţă!
BOGDAN
29 Noi 2011

Bai stiti ceva? Nu`i problema , nu puteti ajunge la Auschwitz , aduce Oprescu Auschwitz-ul la voi ! HOTULEEE !!!!!!!!!
DINU
29 Noi 2011

Oprescu e un mitoman patologic – tot ce a promis că face până la o anumită dată a fost amânat de nu ştiu câte ori. asa ca stati linistiti ca nici aceste cuptoare atat de necesare nu vor fi achizitionate.
DRAGOS
29 Noi 2011

S-au terminat toate problemele din Bucuresti! Avem transport in comun la nivel european, avem ceasuri suflate cu aur, miroase a panselute - poluare ioc, se circula ca in statiune, cainii au toti stapani... ce-a mai ramas? A... un crematoriu!

Adauga un comentariu

Random image