2017-01-21 04:13

SOCIAL


Oprescu: Gigacaloria s-ar putea scumpi la iarnă cu aproape 6%

 |  18:20
Oprescu: Gigacaloria s-ar putea scumpi la iarnă cu aproape 6%

Bucureşteniivor trebui să plătească la iarnă mai mult pentru o gigacalorie, potrivit unuiproiect de hotărâre aflat în dezbatere publică propus de municipalitate, adeclarat miercuri primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. "Creştereaeste de la 119 lei fără TVA, la 137 lei. Este un indice de suportabilitatecalculat la nivelul populaţiei de 5,8%", a precizat Oprescu. Primarulgeneral s-a pronunţat şi pentru plata liniară a facturilor bucureştenilor pe întregulparcurs al anului, plată care va uşura sumele ce urmează a fi achitate înlunile de iarnă.

"Deocamdată, această sumă va fi plătită de toată lumea, pentru că am făcuto serie de cereri către Fisc pentru a-i decela pe cei care au venituri mai marişi care pot să plătească 320 lei gigacaloria", a subliniat edilul-şef,citat de Agerpres. Oprescu a spus că municipalitatea se va îndrepta în primul rând către segmentulde bucureşteni care chiar au nevoie de această subvenţie. "Este anormal caunul care are un salariu sau o indemnizaţie de conducere mai mare de 2.500 delei să plătească la fel ca unul care are venituri mai mici", a subliniatOprescu.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-02-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
15 Iul 2011

Ne place sau nu,iarna nu chiar asa departe!Daca Sorin Oprescu isi gaseste vreme,acum,cand are atatea de rezolvat,sa puna problema incalzirii pentru sezonul rece,nu poate fi decat un lucru care sa ne bucure!

Adauga un comentariu

Random image