2017-01-18 04:04

SOCIAL


Oprescu îşi face campanie la telefon

 |  18:59
Oprescu îşi face campanie la telefon

Sesizat probabil de numărul mare de bucureşteni nemulţumiţi şi de-a dreptul alarmat de faptul că se apropie campania electorală, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a decis să mărească numărul audienţelor.

De la sfârşitul lunii septembrie, bucureştenii cu plângeri la adresa instituţiilor publice din Capitală vor putea discuta cu primarul sau angajaţii săi în fiecare weekend (vineri după-amiază, sâmbătă şi duminică dimineaţa - pentru urgenţe) laCentrul de Informare pentru Relaţia cu Cetăţenii - Ghişeu Unic, situat în Bdul Regina Elisabeta nr. 42, sector 5. Evident că primarul şi-a luat măsuri de prevedere, ştiut fiind că nu este din fire prea matinal, şi le-a transmis oamenilor că pot discuta faţă în faţă sau prin telefon.

Potrivit primarului general, la această oră sunt înregistrate circa 2.800 de cereri de audienţă, majoritatea vizând probleme legate de Legea nr. 10/2001 privind retrocedările. În perioada următoare, Oprescu va pune biciul pe angajaţii săi, care vor trebui să răspundă, în fiecare weekend, la 30- 40 de înscrieri zilnice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-07-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
15 Sep 2011

Rai si ironici sunteti cu Sorin Oprescu,domnilor d e la Puterea!Macar un gra m de apreciere pentru un om care lucreaza in week- end ar trebui sa aveti!Ni meni nu va cere sa-i ridi cati un monument lui Sori n Oprescu,dar o minima ob iectivitate v-ar prinde b ine!
ARES
16 Sep 2011

Nu cred ca exista vreo le gatura intre campania ele ctorala pentru 2012 si au dientele organizate de So rin Oprescu:pur si simplu ,aceste intalniri cu bucu restenii fac parte din fi sa postului de Primar Gen eral.Dar trebuie sa exist a un proces de selectie a l cererilor pentru audien ta:altfel cine stie cu ce surprize se poate trezi Sorin Oprescu!
CIPILAN
16 Sep 2011

alo putereaaaaaaaa! cred ca trebuie sa va schimbat i numele in otv-puterea c a prea ati ajuns sa -l cr ititicati pe oprescu la c omanda. macar va document ati inainte sa scrieti sa u indepliniti simplu si l a termen ordinele pdl-ist e?

Adauga un comentariu

Random image