2017-01-22 03:57

SOCIAL


Oprescu şi Chiliman au alergat parcagiii

 |  19:11
Oprescu şi Chiliman au alergat parcagiii

Primăria Generală şi cea a sectorului 1 au confiscat, astăzi, 60 de dispozitive de blocare a locurilor de parcare şi au aplicat 25 de sancţiuni, în urma unei acţiuni de eliberare a domeniului public de parcagiii care încasează ilegal bani în parcările publice din Capitală.

De asemenea, poliiştii locali au confiscat 1.575 de lei, bani câştigaţi ilegal de parcagii în cursul zilei de astăzi, precizează reprezentanţii Primăriei Sectorului 1. “Parcagiii se comportă ca nişte interlopi. Oamenii plătesc, de fapt, o taxă de protecţie din teama de a nu le fi avariată maţina. A venit vremea ca bucureştenii să-şi parcheze liniştiţi maşinile fără să mai plătească taxă de protecţie acestor indivizi. A venit vremea ca locurile de parcare ale bucureştenilor să fie eliberate de căpriori şi navete de bere. Şmecherii care le folosesc trebuie să înţeleagă că domeniul public nu este propria lor moşie”, a declarat primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman. Autorităţile locale fac apel la bucureşteni ca ori de câte ori se confruntă cu persoane care solicită ilegal taxă pentru un loc de parcare în Sectorul 1 să sune la Poliţia Locală - 021/9540 - pentru ca agenţii să poată interveni imediat.

Primăria Sectorului 1 şi Primăria Capitalei au demarat o acţiune comună de eliberare a domeniului public de parcagiii care ocupă abuziv locurile de parcare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image