2017-01-16 12:56

SOCIAL


Oprescu şi “mafia” din Primărie

 |  21:00
Oprescu şi “mafia” din Primărie

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) va înfiinţa trei comisii de anchetă pentru a verifica activitatea principalelor instituţii din subordinea Primăriei Capitalei, ai căror şefi “au acumulat averi inexplicabile”.

“CGMB va înfiinţa comisii de anchetă, deoarece edilul-şef, Sorin Oprescu, nu a luat nici o atitudine în urma neregulilor depistate de Curtea de Conturi a României la Administraţia Străzilor şi la ALPAB”, a declarat pentru “Puterea”preşedintele Consiliului General, Călin Murg. Consilierii îl acuză pe Oprescu că închide ochii la afacerile încheiate de firmele directorului Direcţiei Transporturi chiar cu Primăria Generală. “N-ai cum să stai şi să nu iei nici o măsură. Curtea de Conturi a întocmit un raport în care a trecut numeroase nereguli depistate la ALPAB. La fel şi la străzi, a fost dezastru. De ce mai există Curtea de Conturi, dacă oricum nu este luată în seamă?Domnul Ion Dedu (directorul Direcţiei Transporturi din PMB) a acumulat o avere inexplicabilă. Firmele care au obţinut lucrări de la Primărie le-au subcontractat firmei deţinute de tatăl domnului Dedu”, ne-a declarat Călin Murg. Preşedintele CGMB spune că “toate anchetele vor fi deschise publicului. Vor putea participa şi televiziunile. Va fi o transparenţă totală. Toată şedinţa va fi înregistrată şi va fi întocmit proces-verbal. Domnul primar nu are de ce să se opună”.

Averi inexplicabile

Viceprimarul Capitalei, deputatul democrat-liberal Mircea Raicu, a declarat că primarul Sorin Oprescu a instaurat o adevărată mafie în Primăria Capitalei.

Controalele anunţate vor viza Administraţia Străzilor, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti şi Direcţia de Transporturi din cadrul Primăriei Capitalei. “Oprescu a instaurat în Primăria Capitalei o adevărată mafie. Cei de acolo au un scop şi un singur talent: să fure banii cetăţenilor Capitalei. Vom sancţiona toate aceste lucrări făcute de mântuială, care pun în pericol siguranţa cetăţenilor”, a spus Raicu.

Viceprimarul Capitalei a mai spus că persoanele aflate în fruntea instituţiilor vizate de anchetă au acumulat averi inexplicabile. “Cei trei directori din fruntea acestor instituţii sunt locotenenţii lui Sorin, trei dintre cei care spoliază zi de zi banii bucureştenilor. Sunt oamenii care au acumulat averi inexplicabile. Pe aceşti oameni Sorin Oprescu i-a cauţionat şi îi sprijină. Alina Roman de la Administraţia Străzilor, Ioan Dedu de la Direcţia de Transporturi şi Radu Popa de la ALPAB au o misiune clară de a strânge bani pentru campania electorală a lui Sorin Oprescu de anul viitor. Ei sunt finanţatorii primarului general, ei sunt finanţatorii campaniilor electorale ale USL de anul viitor”, a mai spus Mircea Raicu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-29

TAGURI: sorin oprescu, mafia, primarieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

LA PUSCARIE
12 Dec 2011

La puscarie cu hotul de O prescu. Ne-am saturat de prosteala lui.
TEODOR
12 Dec 2011

Cat tupeu poate avea acea sta gasca portocalie?Il " ameninta" pe Sorin Opres cu cu transparenta?Pai So rin Oprescu este cel mai deschis om din viata pub lica romaneasca!Ii vor lu a lui Sorin Oprescu boii de la bicicleta!
ARES
12 Dec 2011

Aoleu,daca Sorin Oprescu punea borduri de la firme le lui Videanu,ce multumi ti erau pedelacii!Udrea n u uita ca Sorin Oprescu a redat parcarile Dalli bu curestenilor,si acum caut a sa se razbune prin oame nii ei de paie,adica alde Raicu sau Murg!Hal de ba rbati:nu misca in fata bl ondei vopsite!
CRIS
03 Feb 2012

Eu ce pot sa mai zic,mult e lucruri murdare se inta mpla in Primaria Capitale i cunosc foarte bine si n u numai vreau sa spun ca ma chinui sa-mi revendic un teren din sector ..... . si cu acte legalizate c um a impus PMB si de 10 a ni tot ma amna ca este la consiliu ca este in comi sie ca este la patrimoniu ca este la mama lor de s pagari ca doar se poarata la primarie cu plicu si intri in posesie, eu nu v reau sa dau nimic pe ceva ce este al meu,sa-i ia naiba de parveniti . Imi pare rau ca sunt roman !! !!!!!!!!!!!

Adauga un comentariu

Random image