2016-12-08 02:14

SOCIAL


Oprescu şi “mafia” din Primărie

 |  21:00
Oprescu şi “mafia” din Primărie

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) va înfiinţa trei comisii de anchetă pentru a verifica activitatea principalelor instituţii din subordinea Primăriei Capitalei, ai căror şefi “au acumulat averi inexplicabile”.

“CGMB va înfiinţa comisii de anchetă, deoarece edilul-şef, Sorin Oprescu, nu a luat nici o atitudine în urma neregulilor depistate de Curtea de Conturi a României la Administraţia Străzilor şi la ALPAB”, a declarat pentru “Puterea”preşedintele Consiliului General, Călin Murg. Consilierii îl acuză pe Oprescu că închide ochii la afacerile încheiate de firmele directorului Direcţiei Transporturi chiar cu Primăria Generală. “N-ai cum să stai şi să nu iei nici o măsură. Curtea de Conturi a întocmit un raport în care a trecut numeroase nereguli depistate la ALPAB. La fel şi la străzi, a fost dezastru. De ce mai există Curtea de Conturi, dacă oricum nu este luată în seamă?Domnul Ion Dedu (directorul Direcţiei Transporturi din PMB) a acumulat o avere inexplicabilă. Firmele care au obţinut lucrări de la Primărie le-au subcontractat firmei deţinute de tatăl domnului Dedu”, ne-a declarat Călin Murg. Preşedintele CGMB spune că “toate anchetele vor fi deschise publicului. Vor putea participa şi televiziunile. Va fi o transparenţă totală. Toată şedinţa va fi înregistrată şi va fi întocmit proces-verbal. Domnul primar nu are de ce să se opună”.

Averi inexplicabile

Viceprimarul Capitalei, deputatul democrat-liberal Mircea Raicu, a declarat că primarul Sorin Oprescu a instaurat o adevărată mafie în Primăria Capitalei.

Controalele anunţate vor viza Administraţia Străzilor, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti şi Direcţia de Transporturi din cadrul Primăriei Capitalei. “Oprescu a instaurat în Primăria Capitalei o adevărată mafie. Cei de acolo au un scop şi un singur talent: să fure banii cetăţenilor Capitalei. Vom sancţiona toate aceste lucrări făcute de mântuială, care pun în pericol siguranţa cetăţenilor”, a spus Raicu.

Viceprimarul Capitalei a mai spus că persoanele aflate în fruntea instituţiilor vizate de anchetă au acumulat averi inexplicabile. “Cei trei directori din fruntea acestor instituţii sunt locotenenţii lui Sorin, trei dintre cei care spoliază zi de zi banii bucureştenilor. Sunt oamenii care au acumulat averi inexplicabile. Pe aceşti oameni Sorin Oprescu i-a cauţionat şi îi sprijină. Alina Roman de la Administraţia Străzilor, Ioan Dedu de la Direcţia de Transporturi şi Radu Popa de la ALPAB au o misiune clară de a strânge bani pentru campania electorală a lui Sorin Oprescu de anul viitor. Ei sunt finanţatorii primarului general, ei sunt finanţatorii campaniilor electorale ale USL de anul viitor”, a mai spus Mircea Raicu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-29

TAGURI: sorin oprescu, mafia, primarieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

LA PUSCARIE
12 Dec 2011

La puscarie cu hotul de Oprescu. Ne-am saturat de prosteala lui.
TEODOR
12 Dec 2011

Cat tupeu poate avea aceasta gasca portocalie?Il "ameninta" pe Sorin Oprescu cu transparenta?Pai Sorin Oprescu este cel mai deschis om din viata publica romaneasca!Ii vor lua lui Sorin Oprescu boii de la bicicleta!
ARES
12 Dec 2011

Aoleu,daca Sorin Oprescu punea borduri de la firmele lui Videanu,ce multumiti erau pedelacii!Udrea nu uita ca Sorin Oprescu a redat parcarile Dalli bucurestenilor,si acum cauta sa se razbune prin oamenii ei de paie,adica alde Raicu sau Murg!Hal de barbati:nu misca in fata blondei vopsite!
CRIS
03 Feb 2012

Eu ce pot sa mai zic,multe lucruri murdare se intampla in Primaria Capitalei cunosc foarte bine si nu numai vreau sa spun ca ma chinui sa-mi revendic un teren din sector ...... si cu acte legalizate cum a impus PMB si de 10 ani tot ma amna ca este la consiliu ca este in comisie ca este la patrimoniu ca este la mama lor de spagari ca doar se poarata la primarie cu plicu si intri in posesie, eu nu vreau sa dau nimic pe ceva ce este al meu,sa-i ia naiba de parveniti . Imi pare rau ca sunt roman !!!!!!!!!!!!!

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Vilă de 7 milioane de euro, pe numele norei lui Sorin Oprescu Fotografii cu vila din Viena, trecută pe numele norei lui Sorin Oprescu, Ilinca Oprescu, au fost... 06 Dec 2016 | (2)
Sute de angajaţi ai Primăriei Slatina, în grevă japoneză Aproximativ 170 de angajaţi ai Primăriei Slatina, membri ai Sindicatului Naţional al... 22 Noi 2016 | (0)