2017-01-21 19:33

SOCIAL


Oprescu vrea înapoi banii de la RADET şi RATB

 |  15:19
Oprescu vrea înapoi banii de la RADET şi RATB

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat că va face şedinţă de consiliu luni, în care va solicita întoarcerea în buget a banilor alocaţi RATB şi RADET.

Oprescu a spus că banii care au fost alocaţi de către consilierii PDL celor două regii au fost luaţi de la investiţii şi îşi doreşte ca aceste sume să se întoarcă tot acolo. Potrivit primarului general, sumele propuse în a bugetului se apropie de cele pe care le prezentase în proiectul iniţial. El a spus că a solicitat de asemenea o întrevedere cu primul-ministru. ”Sper ca astăzi să-mi confirme, în aşa fel încât să putem să discutăm şi să punem în efectivitate cât mai repede memorandumul în legătură cu penalităţile şi cu aşa-zisa datorie la ELCEN în acest moment”, a spus Oprescu.

În opinia sa, majoritatea consilierilor generali vor fi de acord luni cu proiectul pe care l-a propus. Primarul a mai menţionat că banii vor fi alocaţi investiţiilor aflate în derulare precum podul de la Băneasa, centrul istoric, diametrala nord-sud Buzeşti-Berzei-Uranus.

Rectificarea bugetului

Consilierii municipali au adoptat, la sfârşitul lunii noiembrie, privind rectificarea bugetului propriu al municipiului Bucureşti pe 2011 cu două amendamente, respectiv majorarea bugetului RADET cu 15 milioane lei şi a bugetului RATB cu 25 milioane lei. Cele 15 milioane lei alocate în plus RADET se adaugă sumei alocate de către Guvern de 37 milioane de lei, bani care vor fi folosiţi pentru susţinerea subvenţiei la căldură. Banii daţi RATB vor fi folosiţi pentru susţinerea costului biletelor pe liniile de transport în comun.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-16

TAGURI: Oprescu, sedinta, consiliu, CGMB, RADET, RATB, buget, rectificareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
10 Dec 2011

Sa fim cinstiti si sa recunoastem!Sorin Opescu nu vrea luna de pe cer,ci bani pentru investitii aflate in derulare!Pedelacii vor sa dirijeze banii catre cele doua regii pe care le controleaza prin oamenii lor!Aia e! 2012 e an electoral si e foame de bani la pedelaci!
ARES
10 Dec 2011

Asa zisul prim ministru,cunoscut si sub numele de Emil Boc,da dovada de mare aroganta cand e vorba de Sorin Oprescu si cererile bucurestenilor!Mai pe romaneste, devine brusc surd!Ii recomand domnului Boc niste betisoare de urechi,de preferinta din cele cu doua capete;prietenii stiu de ce!
ADYY
14 Dec 2011

Sa inteleg ca marele om cinstit Sorin Oprescu nemultumit de cum au fost impartiti banii, in marea sa corectitudine va aborda discutia cu si mai cinstitul si corectul prim ministru si impreuna vor lua o decizie in favoarea cetatenilor capitalei, asa cum au fost luate toate deciziile din ultimii 21 de ani, ... voi chiar nu vedeti ca toti politicienii s-au unit la impartit "ciolane" iar de noi au uitat de mult. Poate ar trebui sa ne gandim si noi sa facem ceva pentru noi cu banii nostri!!!

Adauga un comentariu

Random image