2017-01-22 20:29


Oprescu vrea referendum în luna mai

 |  19:35
Oprescu vrea referendum în luna mai

Primarulgeneral, Sorin Oprescu, a declarat, ieri, că vrea ca referendumul privindadministrarea Capitalei, în urma căruia primarii de sector ar putea să nu maifie aleşi prin vot, să aibă loc în luna mai, "ca să fie cald afară şi săvină lumea".

Edilul-şefa mai spus că, în opinia lui, ar fi bine pentru oraş caprimarii de sectorsă fie aleşi de către populaţie, la fel cum îşi doresc şi actualii edili desector."Nu poţi să iei dreptul cetăţeanului de a alege", aspusOprescu. El consideră căprimarii de sector ar trebui să fieincluşi în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, pentru ca atunci cândse discută despre proiecteîn zona loradministrativă, ei să aibă uncuvânt de spus. Înprivinţa banilor pentru administrarea oraşului, Oprescua spus că bugetul Capitaleitrebuie să fie unic. "Trebuie să fie un singur buget, nuşapte", a spus el, referindu-se la faptul că sectoarele Capitalei, şase lanumăr, au fiecare câte un buget, iar municipalitatea bucureşteană, un altul.

SorinOprescu a subliniat, din nou, că îşi doreşteca bucureştenii să fieîntrebaţi la referendum şi despre proiectele urbanistice ale Capitalei."Vom merge în cartiere cu schiţele proiectelor şi cu pozele acestora(virtuale - n..r.) şi le vom prezenta", a spus edilul-şef, care credecă,în acest fel,bucureştenii vor fi mobilizaţi să vină la referendum.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-07-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
28 Ian 2011

Luna mai e bine aleasa!Nu e vorba numai de temperatura de afara,cum a punctat Oprescu!O campanie de informare,trebuie sa dureze cel putin o luna ,doua!Si mai intervin si Sarbatorile Pascale!N-o sa-i cheme Oprescu pe bucuresteni la vot,in timpul Postului Mare!

Adauga un comentariu

Random image