2018-07-21 07:01


Opt localități din judeţul Neamţ, fără energie electrică

 |  13:46
Opt localități din judeţul Neamţ, fără energie electrică

Opt localități din judeţul Neamţ au rămas încă de duminică fără energie electrică, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile care au afectat județul. Potrivit prefectului Niculina Dobrilă, aproape 9.000 de consumatori nu au curent.

Acesta a afirmat că există probleme în localitățile Tîrgu Neamț, Bicaz, Răucești, Păstrăveni, Urecheni, Vînători Neamț, Podoleni și Pipirig.

„Conform raportării din această dimineață, erau afectate 6 linii de medie tensiune cu 90 de posturi de transformare și aproape 9.000 de consumatori erau nealimentați cu energie electrică', a precizat prefectul Niculina Dobrilă, potrivit unui comunicat de presă.

Astfel, începând de duminică, de la ora 18,00, s-a întrerupt furnizarea apei potabile în orașul Tîrgu Neamț și comunele adiacente, respectiv Vînători-Neamț, Agapia, Bălțătești și Grumăzești.

Prin ordin al prefectului s-au constituit echipe mixte care evaluează urmările situațiilor de urgență produse în perioada 11 — 14 octombrie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-17

TAGURI: opt, localitate, judet, neamt, fara, energie, electrica

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.