2018-12-13 06:04


Opt raniti in tragedia Colectiv au ajuns cu bine la Bruxelles

 |  19:21
Opt raniti in tragedia Colectiv au ajuns cu bine la Bruxelles

Starea celor opt pacienti răniţi în incendiul de la clubul Colectiv care au fost transferaţi la Bruxelles nu s-a înrăutăţit, anunta Ambasada României în Belgia. Dintre cei opt, trei sunt răniţi grav şi cinci sunt răniţi de gravitate medie.

"La orele prânzului erau deja spitalizaţi şi însoţitorii desemnaţi sosiseră şi ei de la Bucureşti la Bruxelles. În cursul după-amiezii, însoţitorii au fost invitaţi la spital, s-au întâlnit cu echipa medicală şi acum sunt alături de pacienţi", precizează ambasada României în Belgia, într-o postare pe Facebook, citeaza Mediafax.

Potrivit sursei citate, familiile pacienţilor au convenit cu administraţia spitalului modul în care vor fi informaţi sistematic privind evoluţiile stării de sănătate, iar aceste informaţii sunt comunicate strict însoţitorilor. Ambasada informează că, în acest moment, starea pacienţilor nu s-a înrăutăţit faţă de momentul plecării de la Bucureşti, iar dintre cele opt persoane, trei sunt răniţi grav şi cinci sunt răniţi de gravitate medie.

Sâmbătă dimineaţă, 16 răniţi în incendiul din clubul Colectiv au fost preluaţi cu două aeronave Spartan ale Ministerului Apărării, care au decolat de la Baza Militară de la Otopeni.  Opt dintre pacienţi au fost transferaţi pentru tratament în trei spitale din Olanda, iar ceilalţi opt, la Spitalul Militar din Bruxelles.

Doi dintre cei opt pacienţi răniţi în incendiul din clubul Colectiv care au fost transportaţi în Olanda au decedat, unul în ambulanţă spre spital şi un altul la spitalul din Rotterdam.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-07

TAGURI: raniti, tragedie, colectiv, bruxelles, olanda, belgia, spital
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...