Osteodensitometrii gratuite în farmacii din Bucureşti şi alte trei oraşe mari
2018-08-15 22:40


Osteodensitometrii gratuite în farmacii din Bucureşti şi alte trei oraşe mari

 |  16:45
Osteodensitometrii gratuite în farmacii din Bucureşti şi alte trei oraşe mari

În fiecare miercuri, joi şi vineri, până la sfârşitul lunii iulie, bucureştenii vor putea să-şi determine gratuit riscul de osteoporoză.

Determinările de osteodensitometrie se realizează în baza programării prealabile şi au loc şi în alte trei oraşe mari: Braşov, Galaţi şi Timişoara, în cadrul platformei „Împreună pentru viaţă, sănătate prin cunoaştere”. Pacienţii care merg în farmaciile Help Net vor beneficia de screening gratuit, asistenţă în vederea efectuării măsurătorilor şi un pachet special de consultaţie medicală şi investigaţie DXA în clinicile Hiperdia.

Osteoporoza, o boală a oaselor, fără simptome, care apare mai ales la femeile care au ajuns la menopauză, este definită în principal printr-o densitate minerală redusă la nivel osos, care duce, în timp, la o porozitate crescută a oaselor şi, implicit, la risc crescut de fractură. Osteoporoza afectează una din trei femei şi unul din cinci bărbaţi, la nivel mondial fiind înregistrate peste 8,9 milioane de fracturi anual.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-03

TAGURI: testare, gratuit, osteoporoza, osteodensiometrie, farmacie, analiza, masuratori, screening

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...