2019-03-20 11:30


Pădurar, atacat de urs. Bărbatul, internat în spital cu mai multe leziuni

 |  14:24
Pădurar, atacat de urs. Bărbatul, internat în spital cu mai multe leziuni

Un pădurar a fost atacat de un urs în timp ce se afla într-o pădure de pe raza comunei Bilbor, el fiind internat în spital cu leziuni în zona cervicală.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcției Silvice Harghita, Szabo Istvan, patru angajați ai Ocolului Silvic Borsec se aflau, joi, într-o zonă forestieră de pe raza comunei Bilbor, unde efectuau lucrări de marcare, transmite Agerpres. 

În zonă a apărut un urs care l-a lovit în zona gâtului pe un pădurar şi a fugit. Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut într-un timp foarte scurt, iar angajații Direcției Silvice nu au observat de unde a apărut animalul.

Pădurarul atacat de urs a fost transferat pentru tratament de specialitate la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean din Miercurea Ciuc.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-05

TAGURI: padurar, atacat, urs, barbat, internat, spital, leziune
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JEANA KYZDA ( AGENT SRI)
05 Feb 2016

URSUL, FIIND UN RUS DE-AL LUI PUTIN, SUB ACOPERIRE, ÎN FAPT, A UȘCHIT-O, CA UN LAȘ, ”DUPE” CE I-A TRAS CÎTEVA SMETII PESTE FARURI UNUI HUNGUR, PIȘTI, CARE ȘI EL LUCRA SUB ACOPERIRE; ERA O MĂTUȘĂ A LUI CIOLOȘ ÎN SERVICIUL LUI ”ȘĂIKSPIĂR” -NUMELE ”DĂ” COD AL DOAMNEI CARMEN JOHANN, CARE-I UNCHIUL ”DĂ” FRATE AL LUI FRAU MERKEL!
GREȘIT BĂ SRI!
05 Feb 2016

Pădurarul voia să însemne copacii care urmau să fie beliți și-atunci ursul, (ofticat) că rămâne fără bărlog, fără pădure, i-a dat una la mir ca să-i vină mințile și să nu mai confunde marcajul pt.belit cu cel pt.protejat pădurea, sau ce-a mai rămas din ea.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...