2018-12-10 11:05


Parcare sub pasajul Basarab

 |  18:00
Parcare sub pasajul Basarab

După ce le-a promis 146 de locuri de parcare cetăţenilor din zona Titulescu, primarul general, Sorin Oprescu, va construi numai 72, sub rampa de urcare pe pasajul Basarab.

Locuitorii din zona Titulescu au solicitat, încă de la finalizarea pasajului, construirea a cel puţin 150 de locuri de parcare prin crearea unor alveole cu acces din trotuar, nu din carosabil. Primarul Sorin Oprescu le-a promis, la sfârşitul lunii iunie a acestui an, că va realiza 146 de locuri de parcare sub calea de rulare a pasajului. Din păcate, în momentul de faţă construcţia cu un nivel, la care au început deja lucrările, este prevăzută cu doar 72 de locuri de parcare. Finalizarea ei depinde de avizul de la pompieri.„Noi nu avem standarde antiincendiu. Şi atunci trebuie să luăm un specialist de la pompieri să ne facă un scenariu de incendiu pentru parcarea care se face sub pod. E singura problemă care ne-a mai rămas. Acolo trebuie protejate cu nişte elemente antifoc zonele metalice ale podului”, a declarat Ion Dedu, director executiv al Direcţiei Transporturi şi Sistematizarea Circulaţiei din cadrul Primăriei Capitalei, pentru B365.ro. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-01-06
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
05 Aug 2011

Asta e legea,iar Sorin Oprescu nu face decat sa o respecte!Au si pompierii socotelile lor!Dar cum se face ca aceiasi pompieri dau avize pentru cladiri de 100 m inaltime?
Random imageUltimele stiri


loading...