2017-01-24 11:12


Parcarea din Piaţa Operei, eliberată

 |  19:09
Parcarea din Piaţa Operei, eliberată

După aproape o lună şi jumătate, municipalitatea a ridicat cablurile din parcarea de la Piaţa Operei. În tot acest timp, s-au pierdut aproximativ 10.000 de euro din partea şoferilor care îşi parcau contra-cost maşinile acolo.

Tone de cabluri au fost date jos de pe stâlpi în cadrul proiectului NetCity, însă cum nici una dintre firmele respective nu le-a revendicat, acestea au rămas depozitate încă din lune iulie în zonă. Am aşteptat termenul legal, pentru că dacă le-am fi aruncat din prima zi, cei de la firmele de cabluri le-ar fi revendicat şi ne-ar fi acţionat în judecată. Aşa că am aşteptat termenul stabilit, dar în spiritul românesc, nimeni nu ne-a anunţat că le vrea înapoi. Nu s-a găsit vreun vinovat, aşa că noi am continuat procedura de evacuare”, afirmă Mădălin Dumitru, director general al Direcţiei de Infrastructură.

Decizia de a nu le revendica a fost luată strategic de proprietari pentru că, în caz contrar, firma respectivă ar fi încasat o amendă usturătoare din partea autorităţilor. Proiectul NetCity prevede îngroparea actualelor cabluri aeriene de reţele de comunicaţii din Capitală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image
Media

Trenuri intarziate
Trenuri intarziate 06 Ian 2017 | (0)
Social

Deszăpezire „exemplară” în Capitală