2017-01-23 23:05


Parcări inteligente în sectorul 2, cu 86 de lei pe an

 |  15:31
Parcări inteligente în sectorul 2, cu 86 de lei pe an

Cartierele Mihai Bravu, Colentina, Chişinău şi Pantelimon, care se confruntă cu o criză acută a spaţiilor, vor beneficia de 633 de locuri noi de parcare.

După finalizarea lucrărilor care încep în mai şi vor dura două luni , locurile vor fi date spre închiriere locatarilor din imobilele aflate în vecinătatea construcţiilor la preţul actual de rezervare a locurilor de parcare la sol. În funcţie de particularităţile zonelor, noile parcări de reşedinţă vor avea dimensiuni variabile şi vor fi amenajate în clădiri înalte de patru etaje acoperite de tablă, iar în interior vor fi montate utilaje gen carusel. Fiecare abonat va beneficia de o cartelă magnetică cu ajutorul căreia va parca autovehiculul în interior, de unde va fi preluat automat şi va fi poziţionat la etajul liber, unde va rămâne până la preluarea lui. Beneficiile net superioare ale noului proiect sunt acelea de-a avea autovehicule protejate de intemperii, de riscul de-a fi furate sau vandalizate, precum şi de a suplimenta locurile de parcare din sectorul 2 prin soluţii ingenioase. Tariful pentru noile locuri de parcare va rămâne neschimbat faţă de cel practicat în prezent pentru parcările la sol, respectiv de 86 de lei pe an. Noile parcări vor avea generatoare de curent, pentru cazurile de avarii în reţelele publice de alimentare cu energie electrică, astfel încât să fie funcţionale în orice situaţie.

Zona exactă

Cele şase amplasamente sunt următoarele: Bulevardul Chişinău numărul 24 - 177 de locuri, Strada Răscoala 1907 numărul 10 - 114 de locuri, Şoseaua Pantelimon numărul 330 - 125 de locuri, Şoseaua Pantelimon numărul 283 - 110 de locuri, Şoseaua Mihai Bravu numerele 47 - 49 - 59 de locuri, Strada Făinari numărul 8 - 48 de locuri. Pe lângă cele 633 de noi locuri de parcare se vor mai amenaja anul acesta încă 229 de locuri de parcare la sol care vor fi oferite spre închiriere bucureştenilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-20

TAGURI: parcari- inteligente, constructie, parcare, Pantelimon, Colentina, Chisinau



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


ALI
17 Feb 2012

poate asa nu vor mai parca toti pe trotuar...
LOCALNIC
18 Feb 2012

Inaintea fiecarei date de alegeri domnul primar Ontanu ne-a promis ca ne reabiliteaza blocul (Mihai Bravu 47-49). Acum, in compensare, ne face parcare supraetajata ? Unde ? Peste cea existenta ? De ce nu a facut-o pe terenul unde a dat autorizatie unei firme (stie dansul care !) sa-si construiasca ditamai sediu birouri si apartamente ? Aud, stimate domnule primar Ontanu ?!
Random image




Media

Trenuri intarziate
Trenuri intarziate 06 Ian 2017 | (0)
Social

Deszăpezire „exemplară” în Capitală