2019-03-26 18:43


Parchetul Militar îl cercetează pe jandarmul care nu a intervenit la bătaie din Straja

 |  09:34
Parchetul Militar îl cercetează pe jandarmul care nu a intervenit la bătaie din Straja

Jandarmul Sorin Moldovan, care nu a intevenit când un interlop a bătut cu bestialitate o salvamontistă în staţiunea Straja, judeţul Hunedoara, va fi cercetat de Parchetul Militar, transmite B1 TV.

De asemenea, conducerea Inspectoratului de Jandarmi Hunedoara a dispus constituirea unei comisii care să evalueze comportamentul subofițerului.

În cursul zilei de luni, agresorul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Maiorul Nicolae Răducu, purtătorul de cuvânt al IJJ Hunedoara, a declarat, luni, referitor la jandarmul montan care a asistat la incident fără să intervină, că Jandarmeria Hunedoara "a desemnat o comisie care a desfăşurat activitatea de teren, pentru a stabili exact ce s-a întâmplat”

„La finalul verificărilor, comisia a stabilit ca Jandarmeria Hunedoara să sesizeze Parchetul Militar Timişoara, având în vedere că există posibilitatea unor fapte de natură penală. Jandarmul va desfăşura activităţi în altă structură până la finalizarea anchetei, pentru ca aceste cercetări să se desfăşoare corect", a precizat maiorul Nicolae Răducu, purtătorul de cuvânt al IJJ Hunedoara, potrivit Mediafax. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-08
Citeste si:
Agresorul salvamontistei este ameninţat cu moartea. Inel Miruna susţine că nu îl cunoştea pe interlop

TAGURI: parchet, militar, cerceteaza, jandarm, nu, intervine, bataie, straja
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VIZITATOR
08 Feb 2016

este pericol social si trebuie tinut departe de oameni pentru ca nu are capacitatea de a relationa norma.Cat desprer jandarmul respectiv trebuie demis si supus comisiei disciplinare.Are obligatia de a inteveni, nu a face pt ca ii este frica, pa sa-si dea demisia si sa se angajeze vanzator la Mega sau la shaorma, acolo cel putin nu mai mulge bugetul local cu banii pentru salariu.A acceptat conditiile la angajare.PUNCT Justitie de tot rahatul
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...