2018-10-20 12:09


Parcul ANL Brancuși

 |  22:45
Parcul ANL Brancuși

Primarul Sectorului 6, Rareș Mănescu, anunță finalizarea lucrărilor la un nou parc, situat în zona cartierului ANL Brâncuși, în care locuiesc peste o mie de familii de tineri.

“M-am întâlnit cu mulţi părinţi care s-au declarat parţial mulţumiţi de soluţia pe care am adoptat-o, aceea de a suplini spaţiul verde din parcul Drumul Taberei cu părculeţe mai mici între blocuri. Ştiu că pentru cei care alergau în parc nu este acelaşi lucru, dar ne-am orientat atenţia către cei mici. Locurile de joacă reamenajate acum le oferă posibilitatea părintilor din cartierul Drumul Taberei să petreacă împreună cu ei mai mult timp afară” a declarat Rares Manescu.

Bucureștenii care vor să se relaxeze în parc au acum încă un loc de plimbare și petrecere a timpului liber. Terenul de aproape un hectar se află în administrarea Consiliului Local Sector 6, la o distanță de 2,5 km  de cel mai apropiat parc, Drumul Taberei.

Media de vârstă a locatarilor din cartier este situată sub 40 de ani. Foarte mulți dintre ei sunt tineri sau fac parte din familii tinere, care în acest moment nu beneficiază de suficiente locuri de joacă și spații de agrement în zonă. Printre echipamentele propuse se regăsesc două locuri de joacă și două alei principale asfaltate.

În amenajarea peisagistică a Parcului ANL “Constantin Brâncuși” au mai fost executate lucrări la o fântână arteziană de 112 mp și un teren pentru câini. Constructorii au plantat “perdele verzi” de platani și zeci de stejari, tei, castani, mesteceni, iar pe gard plante agățătoare, precum iederă și ienupăr. În plus, aleile pietonale au fost amenajate cu pietriș “mărgăritar” fin.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-20

Documente:

GALERIE MEDIATAGURI: parcul anl brancusi, primar, sectorul 6, rares manescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...