2018-11-12 20:06


Parcul Orăşelul Copiilor din Sectorul 4 trece iar în administrarea ALPAB

 |  18:15
Parcul Orăşelul Copiilor din Sectorul 4 trece iar în administrarea ALPAB

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a respins în ultima şedinţă proiectul prin care administraţia locală a sectorului 4 urma să fie împuternicită să gestioneze în continuare Parcul Orăşelul Copiilor.

În ciuda investiţiilor impresionante realizate de Consiliul Local şi Primăria Sectorului 4 în Orăşelul Copiilor, acesta va reveni în administrarea Consiliului General prin ALPAB, de unde a fost preluat iniţial în condiţii deplorabile. Consiliul Local Sector 4 mai poate administra Parcul Orăşelul Copiilor până în 2016. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-04

TAGURI: parc, oraselul, copiilor, ALPAB, sector, primarie, consilieri, CGMB
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
05 Iul 2013

In conditiile astea, ce motivatie va mai avea Piedone sa finalizeze refacerea Oraselului Copiilor?Suma cu care s-a refacut intregul parc sunt in mare parte contributii ale locuitorilor Sectorului 4, logic, parcul ar fi trebuit sa ramana in administrarea Sectorului 4. Se pare insa ca ineresele financiare imense(terase, chioscuri, parc de distractii etc) fac ca Oraselul Copiilor sa devina o tentatie prea mare pentru functionarimea de la Capitala.
ANONIM 2
05 Iul 2013

Nene ai dreptate! Te-ai gandit vreo data cam in ce buzunare s-au dus banii alocati pentru oraselul copiilor? Ca pana acum Piedone a cam cheltuit banii pentru o autostrada, ca sa construiasca oraselul.
UNU' DIN 4-CU BOALA PE SECURIS
06 Iul 2013

Nu-l simpatizez si nici nu l-am votat pe Piedone,dar nu poate fi comparat-in ceeace a facut in sector-ca din interese,ca de ochii lumii,totusi are ceva la realizari-cu mascaricii de Negoita sau,mai ales,jegul de Manescu(un bulangiu mai hotarit nici nu gasesti-borfas si timpit de pute)! Dar s-a gasit un pui de securist(Ofilescu),vesnic cu fata buhaita,de zici ca-i alcoolic-sef peste boschetari si o gasca de nemernici spagari,analfabeti,specialisti in manevre pe banii bucurestenilor(si culmea,votati sa ramina acolo tot de idiotii de bucuresteni,care sint o rara specie de pomanagii-de la pixuri la mici si sarmale-ce e de pomana,e fericirea idiotilor-si sint multi,ai dracu')-sa faca tot felul de smecherii banoase,din care taranii aia parveniti,numiti consilieri,sa ciuguleasca si ei citeceva-pe astia sa-i ia DNA-ul,fara grija-sigur pe toti ii vom vota ca puscariasi(ca doar in RO se poate asa o imbecilitate)! Pe de alta parte,in sect.4 de ce sa facem un referendum cu o singura intrebare-sinteti de acord ca parcurile din sector,amenajate si intretinute pe banii vostri,ai celor din 4-sa fie preluate de jegosii alcoolicului Oparescu-daca DA,sa va fie de cap,daca NU-cind vine termenul,pichete,pietre si maciuci pe cocoasa lor(si daca vine si obositul ala cu cearcane pina-n urechi,pus bulanu' si pe curu' lui stafidit,al dracu' bulangiu(poponar,adica-deja e un zvon,de ceva vreme-iar daca esti atent la securiciu' vrajitor,parca-parca l-ai crede)!
FUNCTIONARU' DE SERVICIU
25 Aug 2013

Angajatii de la Administratia Lacuri si Parcuri Bucuresti sunt indignati si oripilati de atitudinea pe care o au doi directori Georgiana Branza si Mahai Sandulescu. Ei folosesc discretionar vilele din Satul Francez si concesioneaza dupa bunl plac spatii din parcurile capitalei. Domnul Oprescu ar trebui sa sesizeze si sa trimita echipa de control a Primariei pentru a demasca matrapazlacurile celor doi. Cand mai bea un sprit Mihai Sandulescu se lauda ca el este director, iar ALPAB-ul este mosia lui. Ultima escapada a domnului Mihai Sandulescu de la Satul francez a facut furori printre vecini. Fiind beat si inconjurat de 2 pipite a produs un scandal, deoarece a vrut sa-si arate muschiul lui de mare razboinic in fata fetelor. Numai ca nu s-a uitat in oglinda sa vada cat de chel si urat este. Nu vede ca la varsta de 34 de ani pe care ii are, inca mai are cosi pe fata.
Random imageUltimele stiri


loading...