2018-07-21 22:18


Parcul Titan. Concert şi foc de artificii de „Ziua Limbii Române”

 |  17:40
Parcul Titan. Concert şi foc de artificii de „Ziua Limbii Române”

Primăria Sectorului 3, prin intermediul Centrului Cultural Casa Artelor, organizează duminică, de la ora 18.00, cea de-a doua ediţie a evenimentului „Ziua Limbii Române” în Parcul Titan. În deschiderea evenimentului va fi vernisată expoziţia de istorie şi artă românească „Brâncoveanu şi Cantemir - 300 de ani”.

Expoziţia va fi urmată de un concert extraordinar susţinut de compozitorul basarabean Eugen Doga, alături de Orchestra Simfonică Bucureşti, dirijată de Tiberiu Soare, şi de grupul coral Accoustic, sub conducerea lui Daniel Jinga.

De asemenea, pe scenă va urca formaţia Zdob şi Zdub din Chişinău, seara încheindu-se cu un foc de artificii. Bucureştenii care vor participa la „Ziua Limbii Române” pot aduce, în dar, o carte în limba română pentru şcolile din Republica Moldova. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2014-08-27

TAGURI: ziua, limbii, romane, spectacol, concert, artificii, parcul, titan, eveniment

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.