2018-12-14 00:36


Părinţii Adinei Samson: Gheorghe Nichita făcuse o obsesie pentru fiica noastră. Este psihopat şi bolnav mintal

 |  08:29
Părinţii Adinei Samson: Gheorghe Nichita făcuse o obsesie pentru fiica noastră. Este psihopat şi bolnav mintal

Părinţii Adinei Samson, fosta iubită a primarului Iaşiului, Gheorghe Nichita, au declarat, că edilul făcuse o obsesie pentru fiica lor, urmărind-o pe aceasta inclusiv când s-a dus la spital să se interneze. Tatăl femeii l-a catalogat pe primar ca fiind „psihopat şi bolnav mintal”.

Tatăl Adinei Samson a precizat, marţi, că n-au fost de acord cu relaţia fiicei lor cu Gheorghe Nichita. Bărbatul a relatat că femeia era urmărită de către Poliţia Locală, inclusiv când venea la apartamentul părinţilor din cartierul ieşean Nicolina.

„Eu acum am înţeles ce căutau două maşini de la circulatie, undeva la un colţ al blocului, că-i cu sens unic. Ce urmăreau? Hoţi, şoferi care intră pe sens unic? Din 2013 era urmărită fiica noastră. El a făcut o obsesie", a declarat tatăl Adinei Samson.

Bărbatul a mai afirmat că fiica lor a încercat să plece din primărie şi să se angajeze la o firmă, dar Gheorghe Nichita ar fi făcut presiuni pentru a nu fi angajată.

“Ea a vrut să plece de anul trecut, din octombrie, la o societate, undeva, să-şi găsească ceva mai bun. A depus CV-ul, au chemat-o la interviu, are şi ea o facultate, are două masterate… Are 33 de ani, a făcut management şi comunicare, deci ştie meserie, nu-i venită aşa. A doua zi a dat telefon la firmă nemernicul ăsta şi i-a zis să n-o angajeze. Şi i-a zis şi ei: în Iaşi nu ai ce căuta, nu te angajează nimeni”, a povestit tatăl Adinei Samson.

El a mai precizat că din cauza problemelor în relaţia cu Gheorghe Nichita fiica lor s-a îmbolnăvit.

“A îmbolnăvit-o nenorocitul ăsta, a îmbolnăvit-o psihic. M-am dus eu cu mâncare la ea la spital şi venise, acolo, chipurile o prietenă să o vadă. O urmărea primarul să vadă ce face şi în spital. Erau prietene puse de el, ca s-o tragă de limbă şi să-i spună lui exact unde se duce. E psihopat ăsta, e nebun, e bolnav mintal, asta e, n-ai ce să-i faci. Mă duceam de multe ori cu ea, cu taxiul, nu putea să meargă singură şi ei îi pierdeau urma şi trimiteau orice poliţist aici să o urmărească”, a susţinut tatăl Adinei Samson.

Mama tinerei susţine că fata s-a îmbolnăvit din cauza stresului şi că Adina Samson îl va da în judecată pe Gheorghe Nichita.

“Adina îl dă în judecată, asta este. Ţi-ai bătut joc de familia mea şi eu să te las, pentru ce? Nu mai vorbesc de ea, aţi văzut-o cum arată? A fost la mari specialişti să se trateze. Luna trecută chiar eu i-am dat 40 de milioane de lei să îşi cumpere medicamente, medicamentele cele mai scumpe. A fost la profesori şi i-au zis, ce boală ai? Vomita, o durea capul. Într-un final, i-a spus un doctor: «Domnişoară pe bază de stres este!»” a afirmat mama Adinei Samson.

Fiind întrebaţi de ce nu au intervenit în relaţia fetei lor cu Gheorghe Nichita, părinţii au spus că şi-au dat seama târziu de drama prin care trece fiica lor.

"Am bănuit până la urmă. Şi i-am zis du-te la Parchet. Şi s-a dus la Parchet. Parchetul nu a făcut nimic. Primarul a jurat pe Biblie că nu îi mai face nimic. Dar problemele au continuat”, a răspuns tatăl Adinei Samson.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-06

TAGURI: parinti, adina, samson, gheorghe, nichi9ta, face, obsesie, fiica, psihopat, bolnav, mintal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SE CHIAMA STALKING SAU HARASSE
07 Mai 2015

Ceea ce a facut Primarul Terente este incalificabil . In SUA, Italia se pedepseste cu inchisoare actiunea de stalking impotriva unei persoane . Oare in fisa postului dumnealui intra si acapararea celorlalte institutii in interes personal ? A incalcat si Art. 28 al Constitutiei Romaniei . Oare PSD-ului i s-au epuizat toate resursele umane de nu gaseste un alt inlocuitor la Iasi ?
Random imageUltimele stiri


loading...