2018-12-12 20:53


Părinţii îşi pot înscrie copiii la grădiniţă începând de luni, în Bucureşti

 |  18:47
Părinţii îşi pot înscrie copiii la grădiniţă începând de luni, în Bucureşti
Părinţiibucureşteni îşi pot înscrie copiii la grădiniţă în grupa mică şi în grupapregătitoare începând de luni 2 mai. Inspectoratul Şcolar al MunicipiuluiBucureşti (ISMB) a informat, într-un comunicat de presă remis vineri AGERPRES,că înscrierea copiilor care nu au frecventat până în prezent grădiniţa se vaface în perioada 2 - 31 mai.

Conform proiectului planului de şcolarizare pentruanul şcolar 2011 - 2012, în Bucureşti sunt disponibile 32.046 locuri îngrădiniţe.

Criteriilecare vor fi avute în vedere la înscrierea copiilor sunt: domiciliul părinţilorîn circumscripţia arondată grădiniţei, existenţa fraţilor sau surorilor înaceeaşi grădiniţă, copii care provin din familii monoparentale şi cu situaţiisociale deosebite, locul de muncă al părinţilor sau al susţinătorilor legali înapropierea grădiniţei. Potrivit ISMB, în perioada 31 mai - 10 iunie cererile deînscriere vor fi analizate şi aprobate în cadrul consiliului de administraţieal unităţii de învăţământ. Afişarea listelor cu dosarele aprobate se va face îndata de 11 iunie. În vederea asigurării transparenţei şi a informării corespunzătoare,Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti va monitoriza activitatea deînscriere a copiilor în grădiniţe. Părinţii interesaţi se pot adresa biroului de relaţii publice alInspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti la numărul de telefon021.210.75.35 (int.137) sau la adresa de e-mail info@ismb.edu.ro, precizeazăreprezentanţii instituţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639244-02-18
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...