2017-01-21 17:42

SOCIAL


Pasajul bucureştean de la Pipera ar putea fi dat în folosinţă în acest an

 |  16:14
Pasajul bucureştean de la Pipera ar putea fi dat în folosinţă în acest an

Pasajul bucureştean Pipera, proiect care face parte dinsupralărgirea Şoselei Pipera şi care va traversa intersecţia acestei artere cuBarbu Văcărescu, va fi finalizat în acest an, înainte de termen, a anunţatprimarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Edilulspune căpasajulva contribui la decongestionarea traficul din nordul Capitalei.

Costurile la supralărgirea Şoselei Pipera din Capitală aucrescut anul acesta, printr-un act adiţional, cu 37,78 mil. lei (circa 9milioane deeuro), astfel încât totalul alocat ajunge la 143 milioane de lei.Asocierea SC Pa & Co International SRL şi F. Kirchhoff Strbenbau GmbH Co KGa semnat pe 15 februarie actul adiţional cu Primăria Capitalei, după ce în 2009câştigase licitaţia pentru această lucrare. Principalul criteriu pentrualegerea acestei asocieri în detrimentul altor firme a fost „oferta cea maiavantajoasă din punct de vedere economic”, conform documentele de atribuireiniţiale.

Lungimea şoselei care va fi supralărgită este de 1.520 demetri, dintre care 470 de metri vor fi ocupaţi de un pasaj denivelat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-08-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
05 Iun 2011

Cu atat mai bine!Inaugurarea Pasajului Pipera,inainte de termen va fi o bucurie pentru soferii bucuresteni,si nu numai!Se tine Oprescu de cuvant,si pune ordine in problemele de trafic!

Adauga un comentariu

Random image