Patrimoniul Romsilva
2018-08-18 09:31


Patrimoniul Romsilva

 |  20:05
Patrimoniul Romsilva

Romsilva participă, cu două standuri, la INDAGRA, cel mai mare târg de produse și echipamente în domeniul agriculturii din România, organizat la Romexpo, între 2 și 6 noiembrie. Un stand al regiei este destinat produselor comerciale, precum păstrăvi, fazani, fructe de pădure, plante medicinale, carne de vânat sau puieților ornamentali, și altul dedicat cailor de rasă, Regia Națională a Pădurilor gestionând, prin cele 12 herghelii și alte facilități, patrimoniul genetic în domeniul cabalinelor de rasă.

Romsilva administrează 35 de păstrăvării, în care produce anual peste 500 de tone de păstrăv, și trei fazanerii, având disponibili pentru vânzare anual peste 25 de mii de fazani. În plus, Romsilva produce anual în jur de 1,5 milioane de puieți ornamentali, din circa două sute de specii și varietăți.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-02

TAGURI: patrimoniu, regie, romsilva, pastrav

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...