2017-01-19 13:07

SOCIAL


Pericol de explozie pe Dorobanţi

 |  18:20
Pericol de explozie pe Dorobanţi

O groapă pe carosabil, în buricul târgului. Până aici nimic neobişnuit pentru un Bucureşti recunoscut pentru multitudinea de gropi. Dar dacă în această groapă este o conductă de gaze, iar avertismentul este foarte clar – „Pericol de explozie!”- datele problemei se schimbă.

Conducta de gaze descoperită tronează de câteva zile bune pe carosabilul Căii Dorobanţilor, exact înainte de intersecţia Charles de Gaulle. Şi tot de atâtea zile nici picior de muncitor nu a călcat prin zonă. Firma care se ocupă de lucrare a decopertat strada, a împrejmuit locul şi a lăsat-o aşa. Sute de maşini ocolesc zilnic lucrarea, iar şoferii şi călătorii RATB înjură ambuteiajele care se creează din cauza faptului că, exact la semafor, drumul se îngustează de la două benzi la una. Autobuzele RATB rămân blocate câte jumătate de oră pentru a ajunge de la Piaţa Dorobanţi la Televiziune.

Totuşi, firma care se ocupă de lucrare a postat avertismentul care, probabil, ar trebui să-i ţină departe pe oamenii care fumează pe stradă - nu cumva să le scape ţigara fix pe conducta de gaze.  


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-08-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image