2019-03-26 23:14


PERLE DE LA BAC: “Fiziologia sistemului reproducător, femeia se pregăteşte fizic, dar şi psihic pentru a avea sau nu contact sexual”

 |  17:49
PERLE DE LA BAC: “Fiziologia sistemului reproducător, femeia se pregăteşte fizic, dar şi psihic pentru a avea sau nu contact sexual”

Top perle:

1.   “Chelsea este un oraş din Regatul Unit”;

2.   “Podişul Moldovei este o zonă bună pentru cultivarea viţei de vie şi pentru că oamenii din acestă zonă iubesc băutura”;

3.   “Populaţia Europei se află într-un avansat proces de îmbătrânire pentru din cauza crizei economice”;

4.   “Fiziologia sistemului reproducător este importantă deoarece femeia se pregăteşte fizic, dar şi psihic pentru a avea sau nu contact sexual”;

5.   “Familia trebuie să conţină membrii de sex diferit pentru a reproduce”.

Perle de la Geografie

Dacă există un capitol la care candidaţii de la examenul de Bcalaureat din acest an nu au dezamăgit, atunci, cu siguranţă acesta este cel al “perlelor”. Ziarul “Puterea”vă prezintă cele mai “sclipitoare”perle din tezele candidaţilor de la un centru de corectură din apropierea Capitalei.

Din tezele unor candidaţi care au ales să suţină ultima probă la Geografie aflăm, de exemplu că “Podişul Moldovei este o zonă bună pentru cultivarea viţei de vie şi pentru că oamenii din acestă zonă iubesc băutura”.

De asemenea, aflăm că “populaţia Europei se află într-un avansat proces de îmbătrânire pentru din cauza crizei economice” sau că “Finlanda are o populaţie mai scăzută, datorită condiţiilor meteorolocă. Este foarte frig”. Un alt candidat este convins că Chelsea este un oraş ce face parte din Regatul Marii Britanii. “Alte oraşe au o infrastructură feroviară mai dezvoltată pentru că nu vin din ţări ca România”.

Perle de la Biologie

Candidaţilor care au ales să susţină examenul la Anatomie şi fiziologie umană (materia din clasele a XI-a şi a XII-a) li s-a cerut, la subiectul II, să prezinte consecinţa în cazul transfuziei cu sâge provenit de la un donator incompatibil. Unul dintre absolvenţii de liceu consideră că:“Cea mai rară grupă sanguină este RH. Decât ca pacientul să moară din lipsă de sânge mai bine îi dă altă gruipă sanguină. Pacientului o să-i fie umpic rău dar o să-şi revină în câteva zile dacă doctorul ştie să combine grupele sanguine”. La subiectul III li s-a cerut candidaţilor să explicaţi importanţa cunoaşterii unor noşiuni elementare de igienă şi patologie privind sistemul reproducător. “Eu plec la serviciu, iar nevasta rămâne să aibă grijă de copii”, a răspuns unul dintre candidaţi. Un alt absolvent de 12 clase ne explică cum se pregătesc fizic femeile pentru contactul sexual.  “Fiziologia sistemului reproducător este importantă deoarece femeia se pregăteşte fizic, dar şi psihic pentru a avea sau nu contact sexual”. Dintr-o altă teză aflăm de ce este important ca o familie să fie formată din membrii de sexe diferite:“Familia trebuie să conţină membrii de sex diferit pentru a reproduce”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-03-08
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...