2018-07-19 07:02


Peste 1.200 de solicitări, înregistrate la Serviciul de Ambulanţă București-Ilfov

 |  13:48
Peste 1.200 de solicitări, înregistrate la Serviciul de Ambulanţă București-Ilfov

Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, a declarat că SABIF a înregistrat, în ultimele 24 de ore, un număr de 1.299 de solicitări, dintre acestea 697 fiind cazuri de urgență de cod roșu și cod galben.

"Serviciul de Ambulanță București-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore un număr de 1.299 de solicitări, dintre acestea 697 fiind cazuri de urgență de cod roșu și cod galben. Dintre urgențe — 104 au fost în loc public, iar dintre cele în loc public 38 au fost suspiciuni de fracturi", a precizat medicul, potrivit Agerpres.

Alis Grasu a mai spus că este absolut firesc să crească numărul persoanelor cu fracturi, luxații și entorse având în vedere vremea.

"Este firesc să crească numărul entorselor, fracturilor, luxațiilor pentru că multe persoane de vârsta a treia care nu stau în casă au osteoporoză. Afară se alunecă și orice cădere poate duce la astfel de situații", a explicat medicul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-06

TAGURI: peste, 1200, solicitare, inregistreaza, serviciu, ambulanta, bucuresti, ilfov

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.