2018-12-10 05:05


Peste 1.470 de angajați din administrația publică, instruiți în prevenirea și combaterea corupției

 |  14:21
Peste 1.470 de angajați din administrația publică, instruiți în prevenirea și combaterea corupției

Cătălin Ioniță, directorul general al Direcției Generale Anticorupție (DGA), a declarat, joi, că peste 1.470 de angajați din structurile MAI și din alte instituții publice vor fi instruiți în următorii patru ani în prevenirea și combaterea corupției în administrația publică.

Un număr de 1.475 de persoane vor fi instruite în cadrul proiectului cu finanțare europeană "Mecanisme eficiente pentru prevenirea și combaterea corupției în administrația publică, inclusiv în achizițiile publice și gestionarea proiectelor cu finanțare europeană".

"Proiectul se va axa pe trei module, primul având 12 sesiuni de instruire pentru 300 de persoane. Modul doi va avea 37 de sesiuni pentru 555 de lucrători din cadrul MAI, dar și alte persoane din structurile partenere, iar modul trei va fi format din cinci sesiuni de formare pentru 200 de lucrători cu competențe în domeniul investigării și cercetării faptelor de corupție, inclusiv a infracțiunilor privind interesele financiare ale UE", a precizat Cătălin Ioniță, potrivit Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-06

TAGURI: peste, 1470, angajat, administratia, publica, instruit, previne, combate, coruptie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FBI
06 Oct 2016

ALO angajații din structurile MAI și din alte instituții publice trebuie instruiti si preveniti de sefii lor ierarhici. VOI DGA care functionati ABUZIV paralel cu DNA (aveti grija sa nu va vanati unii pe altii) trebuie sa actionati pentru COMBATERE ca luati o caiula de bani ca salariu din bugetul saracacios al statului, nu va bazati si raportati ca realizari autodenunturiele politistilor sau ai celor carora li se cere spaga, kapis??>
Random imageUltimele stiri


loading...