2018-07-23 04:43


Peste 300 de materiale pirotehnice, confiscate în urma controalelor în Capitală

 |  13:51
Peste 300 de materiale pirotehnice, confiscate în urma controalelor în Capitală

DGJMB a anunţat luni, într-un comunicat de presă, că jandarmii Capitalei au confiscat, în urma unei acțiuni desfășurate pe șoseaua Colentina, în apropierea complexului comercial Europa, peste 300 de materiale pirotehnice interzise la deținere.

De asemenea, au fost depistate cinci persoane cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani care dețineau asemenea obiecte pirotehnice.

Persoanele vizate au fost duse la Secția 7 Poliție, unde jandarmii le-au întocmit acte de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de deținere de materiale explozive.

Jandarmeria București desfășoară în această perioadă o serie de controale „pentru prevenirea și combaterea fenomenului contravențional și infracțional prin monitorizarea respectării legislației referitoare la regimul materialelor pirotehnice”.

Legea în vigoare prevede că orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-28

TAGURI: 300, materiale, pirotehnice, confisca, control, capitala

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.