2017-01-21 21:50

SOCIAL


Peste 350 de mineri de la Paroşeni şi Uricani s-au blocat în subteran

 |  08:31
Peste 350 de mineri de la Paroşeni şi Uricani s-au blocat în subteran

Peste 350 de mineri de la Paroşeni şi Uricani, din Valea Jiului, s-au blocat în subteran, aceştia protestând faţă de faptul că nu şi-au primit salariile la timp. În cursul zilei de marţi, o delegaţie formată din ortaci şi lideri de sindicat va merge la discuţii cu conducerea Societăţii de Închideri Mine.

În ceea ce priveşte situaţia de la mina Uricanu, aici s-au blocat în subteran 47 de mineri din schimbul patru şi 78 de mineri din schimbul întâi. De asemenea, la mina Paroşeni protestează în subteran 27 de mineri din schimbul trei, alţi 64 din schimbul patru şi 141 din schimbul întâi.

Un număr de 357 de mineri de la cele două mine au oprit lucru.

Potrivit liderului Sindicatului Huila din Valea Jiului, Laszlo Domokos, o comisie formată din ortaci şi lideri de sindicat va merge să discute cu conducerea Societăţii de Închideri Mine.

”Am stabilit la pontaj şi la schimburi să formăm o delegaţie de patru persoane, două de la mina Uricani şi două de la Paroşeni, câte un lider de sindicat şi câte un miner de la fiecare, care va merge la Societate unde vom discuta, vom lua legătura cu Ministerul Energiei şi vom solicita să  intermedieze între noi şi CEH să ne asigure măcar salariile pe decembrie şi ianuarie”, a precizat Laszlo Domokos, potrivit News.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-12-06

TAGURI: peste, 350, miner, paroseni, uricani, blocheaza, subteranComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DUMNEZEUL VOSTRU
06 Dec 2016

VA BLESTEMAT PIATA UNIVERSITATI 13 - 15 IUNIE 1990 SI URMASI LOR . DAR SI CELELANTE FAPTE .

Adauga un comentariu

Random image